Κατασκευαστες

Newsletter - Εγγραφη

Δείτε κάποια προηγούμενα Newsletters.

Καλαθι  

Το καλάθι είναι άδειο

Μεταφορικα 0,00 €
Συνολο 0,00 €

Καλαθι Αγορα

PayPal

Τελευταια νεα

Δειτε τα ολα

Search

NOBACCO NUMBERSΔεν υπάρχουν προϊόντα

Καλώς ήρθατε στον γευστικό κόσμο των αριθμών....

Η νέα σειρά υγρών αναπλήρωσης της NOBACCO λέγεται NUMBERS και περιλαμβάνει μια ενδιαφέρουσα ποικιλία γεύσεων και αρωμάτων που συνθέτουν την εξίσωση της καθημερινής απόλαυσης του ατμίσματος!

Η NOBACCO στα πλαίσιο της έμπρακτης στήριξης των ελληνικών ποιοτικών εταιριών ξεκίνησε πριν ένα χρόνο την πολύ επιτυχημένη συνεργασία της με το πρώτο Ελληνικό, Αδειοδοτημένο Εργαστήριο Παραγωγής Ατμιστικών Υγρών, πιστοποιημένο με ISO 9001:2008 την Atmos Lab. Επιστέγασμα της συνεργασίας αυτής είναι η έναρξη της δημιουργίας μιας νέας σειράς υγρών αναπλήρωσης από την Atmos Lab, αποκλειστικά για την NOBACCO .

Στα υγρά αναπλήρωσης NUMBERS θα ανακαλύψετε ρεαλιστικές γεύσεις καπνού, πούρου, φρούτων αλλά και πρωτότυπες μίξεις που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.
Εξαιρετική γεύση, ποιότητα ατμού και αίσθηση, είναι εκείνα τα χαρακτηριστικά που τα κάνουν αξεπέραστα.
Κάθε γεύση των NUMBERS... είναι μοναδική και με μαθηματική ακρίβεια....πολλαπλασιάζει την απόλαυση!

Τα υγρά αναπλήρωσης της NOBACCO ελέγχονται από τα Πανεπιστήμια Θεσσαλίας και Κρήτης και διαθέτουν Πιστοποίηση ως προς τη σύσταση τους και ως προς το μείγμα εισπνεόμενων ατμών που απελευθερώνεται κατά τη χρήση του διαλύματος στο ηλεκτρονικό τσιγάρο, με βάση τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 1272/2008

Τα υγρά αναπλήρωσης της σειράς NOBACCO NUMBERS χαρακτηρίζονται για την ανώτερη ποιότητα τους όπως και όλα τα υγρά αναπλήρωσης που διαθέτει η NOBACCO. Για την παραγωγή τους χρησιμοποιούνται άριστες πρώτες ύλες, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ευρωπαϊκής προέλευσης και παραγωγής, ώστε να συναντούν τις υψηλότερες προδιαγραφές που τίθενται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις Τεχνικές Επιτροπές της και να μπορούν να ανιχνευθούν στην πηγή τους.
Περιέχουν νικοτίνη, προπυλενογλυκόλη (PG), και φυτική γλυκερίνη (VG), που είναι φαρμακευτικής πιστοποιημένης ποιότητας (BP, EP, USP). Τα μοναδικά επιπλέον συστατικά τους είναι, διυλισμένο νερό και οι μοναδικές γεύσεις των NUMBERS.

Όλα αυτά σημαίνουν ότι τα NOBACCO NUMBERS προσφέρουν αξεπέραστη ποιότητα και καθαρότητα υλικών, σε προσιτή τιμή.

Δεν εμφανίζονται ακόμα προϊόντα σε αυτή την κατηγορία