Κατασκευαστες

Newsletter - Εγγραφη

Δείτε κάποια προηγούμενα Newsletters.

Καλαθι  

Το καλάθι είναι άδειο

Μεταφορικα 0,00 €
Συνολο 0,00 €

Καλαθι Αγορα

PayPal

Τελευταια νεα

Δειτε τα ολα

Search

Snake oil by TMAX JUICES Υπάρχουν 6 Προϊόντα

   

Το Snake Oil είναι ίσως ένα απο τα πιο εξελιγμένα υγρά αναπλήρωσης. Κατασκευάζεται από την TMAX JUICES, μια εταιρεία με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο.
Αυτό το υγρό αναπλήρωσης είναι ίσως το πιο πολυσυζητημένο αφού έχει ήδη βραβευτεί ως ενα απο τα καλύτερα υγρά αναπλήρωσης παγκοσμίως.
Η απόφαση για την ονομασία του Snake Oil προέκυψε μετά απο αρκετή αναζήτηση Clark Stanley ο οποίος ως Dr έκανε καθολικές θεραπείες που έκαναν δήθεν θαύματα και πωλούσαν οι αδίστακτοι έμποροι στην Άγρια
Δύση. https://en.wikipedia.org/wiki/Clark_Stanley
Το να περιγραφεί η γεύση του Snake Oil είναι μάλλον δύσκολη υπόθεση. Θεωρείται ένα «ιδιαίτερα πολύπλοκο» μείγμα που ξυπνά τις αισθήσεις. Οι γεύσεις που γίνονται αισθητές είναι κυρίως ένα μείγμα εσπεριδοειδών (με κυρίαρχο τη φλούδα πορτοκαλιού) και μια επίγευση γλυκάνισου ή γλυκόριζα, που θα αφήσουν έναν υπαινιγμό φρεσκάδας στο λαιμό.
Το υγρό δεν είναι καθόλου όξινο, καθόλου γλυκό και καθόλου πικρό. Θα έλεγε κανείς ότι δεν κεντρίζει κανένα από τα σημεία της γλώσσας που αντιλαμβάνονται τη γεύση, παρά μόνο το πέμπτο στοιχείο, αυτό που καταλαβαίνει το βάθος και την πυκνότητα.
Στη ρινική εισπνοή είναι περισσότερο αντιληπτό το πορτοκάλι, ενώ στην εκπνοή η αίσθηση είναι σαν γρανίτα. Στη συνέχεια, γίνεται πιο έντονη η παρουσία του πορτοκαλιού, καθώς νιώθει κανείς εκείνο το ελαφρύ κάψιμο στο λαιμό, χαρακτηριστικό των υγρών που περιέχουν πορτοκάλι. Όσο για την επίγευση, είναι επίμονη κι έρχεται σε δύο στάδια. Στην αρχή, η αίσθηση και η γεύση είναι ελαιώδης, όπως αυτή που λαμβάνει κάποιος από φλούδα πορτοκαλιού, η οποία ακολουθείται από γλυκάνισο, ή γλυκόριζα.