ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΕΔΩ

Joyetech EXCEED BOX Μπαταρια 3000 mAh

New product

1

Το προϊόν δεν υπάρχει σε απόθεμα

Προσθήκη στην συλλογή

Ασφαλείς συναλλαγές
Ασφαλείς συναλλαγές

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να συγκεντρώσετε μέχρι και 33 πόντοι επιβράβευσης. Στο καλάθι σου υπάρχουν συνολικά 33 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν στο μέλλον να μετασχηματιστούν σε κουπόνι πραγματικής έκπτωσης αξίας 1,65€.


Περιγραφή προϊόντος

JOYETECH EXCEED BOX 3000MAH Battery - Μπαταρία mini mod

Η σειρά EXCEED της Joyetech απευθύνεται σε ατμιστές που ζητούν σταθερή, εξαιρετική εμπειρία ατμίσματος που εναρμονίζεται τέλεια με την καθημερινότητα και συσκευές που ενθουσιάζουν με τα χαρακτηριστικά τους! 

Το Joyetech EXCEED BOX είναι μια μπαταρία σε σχήμα κουτιού (Box Style) με μεγάλη αυτονομία (3000 mAh) και λειτουργία με ένα κλικ!

Απλό, εύκολο και αυτόνομο άτμισμα!

Το Joyetech EXCEED BOX θα σας καλύψει άνετα στο ολοήμερο άτμισμά σας, καθώς προσφέρει τεράστια αυτονομία 3000 mAh με την ενσωματωμένη μπαταρία του! Επίσης διαθέτει ένα κουμπί άτμισης και στρογγυλή, μικρή οθόνη που δείχνει πόση μπαταρία μας απομένει. Με μόλις 67mm ύψος και 41mm μήκος, κρύβεται στο χέρι και εξυπηρετεί χωρίς να προκαλεί! Τέλος, παίρνει όλους τους ατμοποιητές γιατί έχει πλάτος 25mm.

ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

EXCEED BOXΤο Joyetech EXCEED BOX μπορεί να λειτουργήσει είτε σαν μια μπαταρία που αποδίδει σταθερό ρεύμα 3.7 Volt (Constant Output) καθ'ολη τη διάρκεια της είτε σαν Direct Output (Μηχανικό Mod - αποδίδει 4.2 Volt σε πλήρη φόρτιση και όσο αποφορτίζεται μειώνεται η αποδιδόμενη τάση).

Για να επιλέξετε την επιθυμητή λειτουργία, κάνετε τρία γρήγορα κλικ στο κουμπί άτμισης με την συσκευή ανοικτή. Η φωτεινή γραμμή και το LED της οθόνης αναβοσβήνουν με το ανάλογο χρώμα (Λευκό για Direct Output, Κίτρινο για Constant Output).

ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΦΟΡΤΙΣΗΣ

EXCEED BOXΤο Joyetech EXCEED BOX διαθέτει σαφή και ξεκάθαρη ένδειξη φόρτισης. Η φωτεινή ένδειξη φόρτισης σας ειδοποιεί για το πότε η μπαταρία χρειάζεται φόρτιση για να μην χρειάζεται να το σκεφτείτε εσείς. Οι μπάρες που περικλείουν το σήμα της Joyetech στην οθόνη του EXCEED BOX κυμαίνονται από 1 έως 5. Ανάλογα με το πόσες μπάρες είναι εμφανείς μπορούμε εύκολα να δούμε το επίπεδο της μπαταρίας μας. 

Αναλυτικά οι ενδείξεις είναι:

  • Μπαταρία από 100% έως 81% : 5 μπάρες ενεργές
  • Μπαταρία από 80% έως 61% : 4 μπάρες ενεργές
  • Μπαταρία από 60% έως 41% : 3 μπάρες ενεργές
  • Μπαταρία από 40% έως 21% : 2 μπάρες ενεργές
  • Μπαταρία από 20% έως 1%   : 1 μπάρα ενεργή

ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Φυσικά, το EXCEED BOX κλειδώνει, σταματά την λειτουργία του και προστατεύει από ανεπιθύμητα πατήματα με τον γνωστό τρόπο (5 γρήγορα κλικ στο κουμπί άτμισης). Επίσης, διαθέτει οπές διαφυγής αερίων στο κάτω μέρος και διπλό κύκλωμα προστασίας της μπαταρίας από υπερφόρτιση, υπεραποφόρτιση και βραχυκυκλώματα, εξασφαλίζοντας μέγιστη αξιοπιστία λειτουργίας!

EXCEED BOX

ΕΥΚΟΛΗ ΦΟΡΤΙΣΗ ΜΕ USB

Η μπαταρία Joyetech EXCEED BOX έχει θύρα φόρτισης USB. Έτσι μπορείτε να την φορτίσετε όπως τις περισσότερες ηλεκτρονικές συσκευές με ένα καλώδιο USB συνδεδεμένο σε θύρα USB υπολογιστή/Powerbank είτε στην πρίζα με έναν αντάπτορα τοίχου, έως 1A.

EXCEED BOX

Πρωτότυπες αποχρώσεις

Πέρα από τα κλασικά χρώματα του μαύρου και του ασημί, η Joyetech EXCEED BOX κυκλοφορεί και σε πρωτότυπες αποχρώσεις του λευκού, ντεγκραντέ λευκού/μαύρου και σκούρο πορτοκαλί! 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

  1. Διαστάσεις: 67mm * 41mm * 25mm
  2. Χωρητικότητα Μπαταρίας: 3000mAh
  3. Μέγιστη Ισχύς: 50W
  4. Διαθέσιμες λειτουργίες: Direct Output/Constant Output (Μηχανική λειτουργία/Λειτουργία Σταθερής Τασης)
  5. Σπείρωμα: 510 με ελατήριο
  6. Διαθέσιμα χρώματα: Μαύρο, Ασημί, Λευκό, Μαύρο-Άσπρο, Πορτοκαλί Σκούρο

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ:

  • 1 * Joyetech EXCEED BOX Battery
  • 1 * Καλώδιο USB
  • 1 * Φυλλάδιο οδηγιών χρήσης
EXCEED BOX
EXCEED BOX

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Σχήμα ModBox Mod
Τρόπος Λειτουργίας ModΗλεκτρονικό Mod (με πλακέτα)
Ενσωματωμένη/Αποσπώμενη μπαταρίαΕνσωματωμένη Μπαταρία
Πλήθος ΜπαταριώνΜία Μπαταρία
Μέγιστη Ισχύς ΣυσκευήςΈως 40 Watt

Κριτικές / Αξιολογήσεις

Γράψτε μια κριτική

Joyetech EXCEED BOX Μπαταρια 3000 mAh

Joyetech EXCEED BOX Μπαταρια 3000 mAh

Απλό, εύκολο και με αυτονομία που θα καλύψει σε όλες τις περιπτώσεις, το Joyetech EXCEED BOX είναι εξαιρετική λύση για ατμιστές με σταθερές απαιτήσεις!

Αξεσουάρ

    ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΕΔΩ

    ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΕΔΩ

    5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

    Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης: