ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΕΔΩ

Vaporesso NRG SE Mini Tank Ατμοποιητης 2ml

New product

1

Το προϊόν δεν υπάρχει σε απόθεμα

24,90€

  • Κοινή χρήση στο Facebook!

    Προσθήκη στην συλλογή

    Ασφαλείς συναλλαγές
    Ασφαλείς συναλλαγές

    Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να συγκεντρώσετε μέχρι και 24 πόντοι επιβράβευσης. Στο καλάθι σου υπάρχουν συνολικά 24 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν στο μέλλον να μετασχηματιστούν σε κουπόνι πραγματικής έκπτωσης αξίας 1,20€.


    Περιγραφή προϊόντος

    Vaporesso NRG SE Mini Tank - Πνευμονικός ατμοποιητής μεγάλης παραγωγής ατμού

    Η είσοδος της Vaporesso στην αρένα των High-End εργοστασιακών ατμοποιητών γίνεται θριαμβευτικά με την σειρά Vaporesso NRG! Ο Vaporesso NRG SE Mini είναι η συλλεκτική έκδοση της σειράς και εντυπωσιάζει με τον συνδυασμό μικρού μεγέθους και καταπληκτικής ατμιστικής απόλαυσης!

    Δώστε άλλη ενέργεια στο άτμισμά σας με τον Vaporesso NRG SE Mini!

    Χαρακτηριστικά ατμοποιητή:

      1. Χωρητικότητα: 2ml
      2. Μέγεθος: 22mm * 47mm
      3. Υλικό: Stainless Steel, Pyrex
      4. Σπείρωμα: 510
      5. Γέμισμα από το πάνω μέρος με συρόμενο καπάκι
      6. Έλεγχος ροής αέρα από το κάτω μέρος
      7. Delrin Anti-Spitback Drip Tip
      8. Μονωτική μεμβράνη στη βάση του ατμοποιητή
      9. Συμβατές Αντιστάσεις: Vaporesso GT Core (όλη η σειρά), Joyetech ProC-ProCore (όλη η σειρά), ELEAF HW-ELLO (όλη η σειρά), Smok TFV8 Baby (όλη η σειρά) 
      10. Χρώματα: Stainless Steel-Ασημί, Μαύρο

    Ο τέλειος σύντροφος για το mod σας!

    Ο Vaporesso NRG SE Mini Tank κυκλοφορεί στην πιο διαδεδομένη διάμετρο των 22mm. Με ύψος μόλις 47mm, αποτελεί έναν από τους πιο μικρούς ατμοποιητές της κατηγορίας και είναι όχι άδικα, το ταίρι του Vaporesso SWAG Mod!

     Ιδανικός ατμοποιητής για μεγάλα ντουμάνια και εξαίρετη γεύση!

    Ο Vaporesso NRG SE Mini Tank είναι σχεδιασμένος για να εκμεταλλεύεται στο μέγιστο βαθμό τις High Wattage αντιστάσεις πολλαπλών πυρήνων! Από το ειδικό Drip Tip από Delrin υλικό και εσωτερική διαμόρφωση για απαγωγή θερμότητας και τυχόν περίσσειας υγρού, μέχρι την ξεχωριστή μόνωση στη βάση, όλα τα επιμέρους στοιχεία του NRG SE Mini υπογράφουν την άριστη απόδοση σε υψηλά Watt και πιστή απόδοση της γεύσης του E-liquid σας!

    Ανασχεδιασμένο συρόμενο γέμισμα απο το πάνω μέρος (Top Filling)  

    Ο Vaporesso NRG SE Mini Tank διαθέτει το πιο σύγχρονο, συρόμενο σύστημα γεμίσματος που συνδυάζει ευκολία, λειτουργικότητα και ασφάλεια! Για να γεμίσετε τον ατμοποιητή με υγρό, σύρετε το καπάκι δεξιόστροφα μέχρι να αποκαλυφθεί τελείως η οπή. Με την αντίθετη κίνηση κλείνουμε και ασφαλίζουμε τον ατμοποιητή.

    Ευρύ airflow comtrol απο το κάτω μέρος

    Ο Vaporesso NRG SE Mini Tank έχει ιδανικό Airflow Control μεγάλης επιφάνειας για δυνατές πνευμονικές τζούρες με πλήρως ανοικτή ροή αέρα. Η ρύθμιση γίνεται από το δαχτυλίδι που βρίσκεται στη βάση του ατμοποιητή.

    Αλλαγή αντιστάσεων 

    Η αλλαγή των αντιστάσεων στον NRG SE Mini γίνεται ξεβιδώνοντας τη βάση με τον ατμοποιητή ανάποδα. Οι αντιστάσεις είναι βιδωτές. Όπως σε κάθε ατμοποιητή, συνιστούμε να ποτίζετε τις καινούργιες αντιστάσεις με λίγες σταγόνες υγρού αναπλήρωσης και να περιμένετε περίπου 2 λεπτά πριν τις θέσετε σε λειτουργία.

    Συμβατός με πληθώρα αντιστάσεων

     Ο Vaporesso NRG SE Mini μπορεί να λειτουργήσει με μια πολύ μεγάλη γκάμα αντιστάσεων, ακόμα και από διαφορετικούς ατμοποιητές. Μπορείτε να τοποθετήσετε στον NRG SE Mini τόσο τις δικές του Vaporesso GT Core αντιστάσεις, όσο και τις εξίσου ισχυρές αντιστάσεις ELEAF HW, Joyetech ProCore Pro-C, Smok TFV8 Baby. Έτσι μπορείτε να προσαρμόσετε την αγαπημένη σας αντίσταση στον Vaporesso NRG SE Mini απλά και εύκολα!

    Περιεχόμενα συσκευασίας:

    • 1* Vaporesso NRG SE Mini Tank
    • 1* Extra Αντίσταση GT Core CCELL
    • 1* Aνταλλακτικό τζαμάκι 2ml
    • 1* Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης 

    Κριτικές / Αξιολογήσεις

    Γράψτε μια κριτική

    Vaporesso NRG SE Mini Tank Ατμοποιητης 2ml

    Vaporesso NRG SE Mini Tank Ατμοποιητης 2ml

    Ξεκούραστο Cloud Chasing με βελούδινη απόδοση! Ο Vaporesso NRG SE Mini προσφέρει σύννεφα ατμού αντίστοιχα με RDA ατμοποιητές και ασύγκριτη ευκολία χρήσης! 

    • Προφυλάξεις Flavor Shots

    Αξεσουάρ

    ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΕΔΩ

    ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΕΔΩ

    12 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

    Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης: