ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΕΔΩ

Λίστα ειδών ανά κατασκευαστή/Brand ATMOS LAB - DIY

Το ελληνικό Εργαστήριο Παραγωγής Ατμιστικών Υγρών ATMOS LAB παράγει ατμιστικά υγρά (υγρά αναπλήρωσης) ανώτερης ποιότητας για την κάλυψη αναγκών των επιχειρήσεων εμπορίας ηλεκτρονικού τσιγάρου.

Ατμιστικά Υγρά αναπλήρωσης




Το ελληνικό Εργαστήριο Παραγωγής Ατμιστικών Υγρών ATMOS LAB παράγει υγρά αναπλήρωσης ή αλλιώς ατμιστικά υγρά ανώτερης ποιότητας για την κάλυψη αναγκών των επιχειρήσεων εμπορίας ηλεκτρονικού τσιγάρου.


Τα υγρά αναπλήρωσης μας είναι χειροποίητα και παράγονται από εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες που προέρχονται (παραγωγή και προέλευση) από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι ασυμβίβαστες επιλογές προμηθευτών μας είναι υπεύθυνες για το στιβαρό υπόβαθρο της παραγωγικής μας διαδικασίας με σκοπό την παραγωγή εξαιρετικών τελικών προϊόντων.



Τα υγρά αναπλήρωσης μας συσκευάζονται σε υλικά συσκευασίας που διαθέτουμε εμείς ή σε όποια μας προσκομίσει ο πελάτης μας (εφόσον προηγηθεί έλεγχος καταλληλότητας). Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι το PET (polyethylene terephthalate) και το γυαλί (καραμελέ ή κοβαλτίου). Οι χωρητικότητες που χρησιμοποιούμε για τις σειρές μας είναι τα 10, 20 και 30ml.


Στα πλαστικά φιαλίδια PET, διαθέτουμε πώμα ασφαλείας για παιδιά (childproof- CHIP) ενώ στα γυάλινα φιαλίδια έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε πλέον του εσωτερικού σταγονόμετρου και εξωτερικό (πιπέτα) για τις συσκευασίες των 20 και 30ml.


Το ATMOS LAB φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει στην εγχώρια και παγκόσμια αγορά ατμιστικών υγρών, βασισμένο στη φιλοσοφία του για απολαυστικά, ασφαλή και ποιοτικά ατμιστικά υγρά ανώτερης ποιότητας.



Περισσότερα

Νέα προϊόντα

Προσφορές

Τα καταστήματα μας

Τα καταστήματα μας

Δείτε τα καταστήματα μας!

Ετικέτες