213 0231926 - 213 0275180 - 210 7600056 -
Παραγγελίες όλες τις εργάσιμες ώρες
Κανένα προϊόν
After-8 S&V FBAFRDI60
New product
1
Το προϊόν δεν υπάρχει σε απόθεμα
Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να συγκεντρώσετε μέχρι και 12 πόντοι επιβράβευσης. Στο καλάθι σου υπάρχουν συνολικά 12 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν στο μέλλον να μετασχηματιστούν σε κουπόνι πραγματικής έκπτωσης αξίας 0,60€.
After-8 υγρά shake and vape. Τώρα τα εξαιρετικά Ελληνικά αρώματα της After-8 και σε μορφή Shake & Vape / Flavour Shots για ακόμα πιο γρήγορη απόλαυση και σε ποσότητα που θα χορτάσει και τους πιο απαιτητικούς! Οι πιο επιτυχημένες γεύσεις αλλά και νέες κυκλοφορίες ήρθαν για να λάβουν θέση στην καρδιά και...στον ατμοποιητή σας!
Η δροσιά της μενθόλης συναντιέται με την χαρακτηριστική γεύση φράουλας και γλυκόξινου ροδιού σε ένα αποτέλεσμα που θα σας θυμίσει φρέσκο χυμό από το ψυγείο! Επειδή μας αρέσει να παίζουμε, προσθέσαμε και μια στάλα τσιχλόφουσκα, η οποία απογειώνει το αποτέλεσμα στην εκπνοή!
Γεύση: Φράουλα, Ρόδι, Τσιχλόφουσκα, Μενθόλη
Συνιστώμενος χρόνος ωρίμανσης: 1-3 ημέρες
Τα After-8 Shake & Vape συσκευάζονται σε μπουκαλάκι των 60ml τύπου Unicorn. Το μπουκαλάκι περιέχει 20ml αρώματος και PG - Προπυλενογλυκόλης. Απαιτείται προσθήκη βάσης με VG - Φυτική Γλυκερίνη με ή χωρίς νικοτίνη.
Συμβουλευτείτε τον παρακάτω πίνακα για τις συνιστώμενες αναλογίες ανάμειξης με βάση.
Γευστική Κατηγορία | Δροσερές γεύσεις |
Ποσότητα ml: | 60ml |
Γεύση από χαρμάνια καπνών κατευθείαν από την...
Ανταλλακτική αντίσταση για τον ατμοποιητή...
Συσκευασία Shake & Vape από την Cloud Ninja με...
Καφές και τσιγάρο, αχώριστο ζευγάρι...Το Black...
Ένα απαλό, γεμάτο καπνικό χαρμάνι εμπλουτίζεται...
Συριγγα Βελόνας σωληνάκι
Μπαταρία Sony VTC6 18650 3000mAh με απόδοση στα...
Atmos Lab VG: Γλυκερίνη. Χωρίς νικοτίνη, νερό...
Μια γλυκύτατη, τραγανή, μπισκοτένια μαγεία! Το...
Pink Mule Green Label Ατμιστική Βάση: Γλυκερίνη...