ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΕΔΩ

Aspire Revvo Mini Tank

New product

1

Το προϊόν δεν υπάρχει σε απόθεμα

Προσθήκη στην συλλογή

Ασφαλείς συναλλαγές
Ασφαλείς συναλλαγές

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να συγκεντρώσετε μέχρι και 34 πόντοι επιβράβευσης. Στο καλάθι σου υπάρχουν συνολικά 34 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν στο μέλλον να μετασχηματιστούν σε κουπόνι πραγματικής έκπτωσης αξίας 1,70€.


Περιγραφή προϊόντος

Aspire Revvo Mini Tank - Ατμοποιητής subohm Ειδικού Σχεδιασμού 22mm

Η Aspire μικραίνει τον Aspire Revvo για να μπορούν όλοι να χρησιμοποιήσουν την κορυφαία Subohm εμπειρία Revvo! Καλωσορίστε τον Aspire Revvo Mini!

Μικρότερη διάμετρος, κομψότερες διαστάσεις

Ο Aspire Revvo Mini είναι η compact έκδοση του Aspire Revvo! Με διάμετρο 22mm και ύψος 42mm έχει μικρότερο προφίλ και είναι λεπτότερος! Το σημαντικότερο είναι ότι μπορείτε να τον τοποθετήσετε σε οποιοδήποτε Mod! Συνδυάστε το με το Aspire Cygnet Mod και ζήστε την προτεινόμενη Aspire εμπειρία τέλειας γεύσης και παραγωγής ατμού, χωρίς να θυσιάσετε την εμφάνιση!

Μοναδική αρχιτεκτονική για άτμισμα χωρίς όρια

Όπως και ο μεγαλύτερος ατμοποιητής της σειράς, ο Aspire Revvo Mini χρησιμοποιεί την τεχνολογία αντιστάσεων ARC, οι οποίες διαθέτουν μεγάλη επιφάνεια και βρίσκονται στο κέντρο του ατμοποιητή για βέλτιστη διαβροχή και πλήρη απόδοση γεύσης ακόμα και σε υψηλότατα Watt! 

Εύκολο γέμισμα από το πάνω μέρος - Κεντρικά

Η απλότητα στο γέμισμα παραμένει και στον Aspire Revvo Mini Tank! Η δεξαμενή γεμίσματος είναι τοποθετημένη στο κέντρο του ατμοποιητή και διαθέτει ελατήριο για να δέχεται το στόμιο οποιουδήποτε μπουκαλιού, ελέγχοντας παράλληλα την ροή του υγρού. Για να γεμίσετε ξεβιδώνετε το επιστόμιο, τοποθετείτε το μπουκάλι στο κέντρο και γεμίζετε το Tank! Σε συνδυασμό με το διάφανο Pyrex Glass του ατμοποιητή, πετυχαίνουμε γρήγορο, σωστό γέμισμα χωρίς διαρροές και χωρίς μεταβολές στη λειτουργία λόγω υποπίεσης!

Aspire revvo

Ρυθμιζόμενο Airflow που "αγκαλιάζει" την αντίσταση 

Είναι δεδομένο ότι ένας ατμοποιητής υψηλής απόδοσης όπως ο Revvo Mini απαιτεί και ανάλογο Airflow που θα επιτρέπει την παραγωγή ποιοτικού και πλούσιου ντουμανιού! Η ρύθμιση αέρα βρίσκεται στο πάνω μέρος, με 3 πλήρως μεταβαλλόμενες εγκοπές που μεταφέρουν τον αέρα περιμετρικά και εκατέρωθεν της αντίστασης! Με αυτόν τον τρόπο το coil περιβάλλεται πλήρως από την ροή αέρα και αποδίδει στο μέγιστο!

Aspire revvo

Ανανεωμένες ARC αντιστάσεις για ηπιότερη καθημερινή λειτουργία!

Ο Revvo Mini δέχεται τις αντιστάσεις ακτινικού τύπου ARC (Aspire Radial Coil) που προσφέρουν εξαιρετική παραγωγή ατμού και απόλυτη γεύση, εφάμιλλη με ισχυρούς επισκευάσιμους ατμοποιητές! 

Οι ανταλλακτικές αντιστάσεις ARC Coils του Aspire Revvo Mini αποτελούνται από σύρμα Kanthal AF και οργανικό βαμβάκι. Η αντίστασή τους εκτιμάται στα 0.23-0.28 Ohm. Μπορείτε να τις λειτουργήσετε στα 55-65W. Οι αντιστάσεις αυτές είναι συμβατές και με τον μεγάλο Revvo, όπου προτείνεται να τις λειτουργείτε στα 70-80W.

Εφαρμογή της αντίστασης

Η εφαρμογή και αλλαγή της αντίστασης, όπως σε κάθε ατμοποιητή Aspire είναι μια απλή υπόθεση! Ξεβιδώνουμε το πάνω μέρος, αφαιρούμε το βιδωτό πάνω τμήμα συγκράτησης, βγάζουμε την παλιά αντίσταση και ακουμπάμε την καινούργια, προσέχοντας να ευθυγραμμιστεί με το Tank. Ξαναβιδώνουμε τα κομμάτια και είμαστε έτοιμοι! Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να αλλάξουμε αντίσταση ακόμα και με γεμάτο Tank! 

Aspire revvo

 

Χαρακτηριστικά ατμοποιητή

  1. Χωρητικότητα: 2ml
  2. Υλικά: Stainless Steel, Pyrex γυαλί
  3. Διαστάσεις: 42mm * 22mm
  4. Εναρμονισμένος με την νομοθεσία TPD
  5. Γέμισμα από το πάνω μέρος μέσω ελατηρίου στον κεντρικό σωλήνα
  6. Έλεγχος ροής αέρα από το άνω μέρος
  7. Διαθέσιμες Αντιστάσεις: ARC Coils (0.10-0.16 και 0.23-0.28 Ohm)
  8. Εύρος λειτουργίας: 50 - 100W /55 - 65W
  9. Σπείρωμα: 510
  10. Drip Tip: 510 Wide - Bore Black Delrin (ευρείας οπής υλικού Delrin) 
  11. Χρώματα: Stainless Steel-Ασημί, Μαύρο

Περιεχόμενα συσκευασίας

  • 1* Aspire Revvo Mini Tank
  • 1* Ανταλλακτικό τζαμάκι 2ml
  • 1* Προστατευτικό καπάκι σιλικόνης
  • 10* Ανταλλακτικά O-rings
  • 2* Ανταλλακτικές αντιστάσεις ARC 0.23-0.28 Ohm

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

  1. Ο Aspire Revvo Mini Tank είναι φτιαγμένος για απόδοσεις άνω των 50 Watt. Ώς εκ τούτου προτείνουμε την χρήση σε Mod υψηλότατης απόδοσης και αυτονομίας (2 και πλεον μπαταριών). 
  2. Ο Aspire Revvo Mini επαναγεμίζει με μπουκαλάκια με μυτάκι ή βελόνα. Δεν προτείνουμε την χρήση μπουκαλιών τύπου Twist.
  3. Για καλύτερη διαβροχή του βαμβακιού, προτείνουμε είτε να κρατάτε τον Aspire Revvo Mini πλήρως γεμισμένο είτε περιοδικά να τον γυρίζετε ανάποδα.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Τύπος ΑτμοποιητήΕργοστασιακός
Τύπος ΕισπνοήςΠνευμονική Εισπνοή (Direct-to-Lung)
Διάμετρος ατμοποιητή22mm

Κριτικές / Αξιολογήσεις

Γράψτε μια κριτική

Aspire Revvo Mini Tank

Aspire Revvo Mini Tank

Η Revvolution συνεχίζεται με τον Aspire Revvo Mini! Σε μικρότερο μέγεθος για να χωράει σε όλα τα Mod και με την ίδια συγκλονιστική απόδοση!

Αξεσουάρ

ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΕΔΩ

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης: