ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΕΔΩ

Aspire Nautilus Nano Atomizer Ατμοποιητής

New product

1

Το προϊόν δεν υπάρχει σε απόθεμα

17,90€

  • Κοινή χρήση στο Facebook!

    Προσθήκη στην συλλογή

    Ασφαλείς συναλλαγές
    Ασφαλείς συναλλαγές

    Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να συγκεντρώσετε μέχρι και 17 πόντοι επιβράβευσης. Στο καλάθι σου υπάρχουν συνολικά 17 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν στο μέλλον να μετασχηματιστούν σε κουπόνι πραγματικής έκπτωσης αξίας 0,85€.


    Περιγραφή προϊόντος

    Ο διάδοχος του κλασικότερου MTL ατμοποιητή είναι εδώ! Υποδεχτείτε τον Nautilus Nano, με την ίδια λαχτάρα που νιώσατε όταν είχατε στα χέρια σας τον Nautilus Mini!

    Aspire Nautilus Nano Atomizer - Εργοστασιακός Ατμοποιητής

    Η Aspire συνδύασε τα χαρακτηριστικά του Nautilus 3 με την κομψότητα του εμβληματικού Nautilus Mini και δημιούργησε τον Nautilus Nano, ενός ατμοποιητή εξειδικευμένου στην σφικτή - Mouth to Lung - εισπνοή, συμβατό με κάθε συσκευή Mod! Ο Nautilus Nano φέρει όλες τις λειτουργικές ανέσεις που απαιτούμε από τους clearomizers μας σε προσιτή τιμή και γνώριμα χαρακτηριστικά για παλιούς και νέους ατμιστές! Κυκλοφορεί στην διάμετρο των 19mm και σε παραδοσιακή τριπλέτα χρωμάτων (Μαύρο, Ασημί, Gunmetal) που εναρμονίζεται οπτικά και αισθητικά στην πλειοψηφία των μπαταριών και Mods!

    Με τον Aspire Nautilus Nano θα μπορείτε να απολαύσετε την γεύση και το βελούδινο άτμισμα που γνωρίσατε από τον πρώτο Ναυτίλο έως τους Nautilus GT και Nautilus 3 με δύο κινήσεις - γέμισμα και ρύθμιση αέρα! Η ρύθμιση της ροής αέρα γίνεται όπως συνήθως περιστρέφοντας το δαχτυλίδι στη βάση και θα έχετε 4 διαφορετικές επιλογές οπών που επιτρέπουν να προσαρμόσετε το άτμισμά σας ακριβώς όπως το επιθυμείτε.(1.6mm, 1.2mm, 1.0mm και 0.8mm)

    Γεμίζουμε από το πάνω μέρος με ασφάλεια και ευκολία,περιστρέφοντας και αφαιρώντας το άνω καπάκι. Το ειδικό 510 επιστόμιο από υλικό POM είναι ελαφρύ με σχήμα βολικό στα χείλη και βοηθά στην απαγωγή θερμότητας, κρατώντας το άτμισμά σας στην σωστή θερμοκρασία.

    Οι αντιστάσεις του Nautilus Nano είναι οι πασίγνωστες Nautilus BVC Triton Mini coils. Είναι γνωστές για τη σταθερά ποιοτική λειτουργία τους και την ποικιλία σε επιλογές, η οποία καλύπτει κάθε ατμιστική διάθεση! Δοκιμάστε τις κλασικές 1.6 ή 1.8 Ohm για πιο απαλό άτμισμα στην σφικτότερη ροή αέρα ή και ακόμα τις αντιστάσεις Aspire Nautilus BVC Mesh 0.7 Ohm coils για την ισχυρότερη απόδοση γεύσης και ατμού!

    Ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του Nautilus Nano, η Aspire μας φέρνει τις νεότερες αντιστάσεις της σειράς, τις Aspire Nautilus BVC Mesh 1.0 Ohm, οι οποίες καλύπτουν το ενδιάμεσο κενό της γκάμς και ικανοποιούν στην απόδοση ισχύος από 13-15 Watt. Ο Nautilus Nano είναι συμβατός και με τις ισχυρότερες - πνευμονικές - αντιστάσεις Aspire Nautilus BVC Mesh 0.3 Ohm, εφόσον επιθυμείτε θερμή εμπειρία και τελείως ανοικτή ροή αέρα (από 23-28 Watt). 

    Ο Aspire Nautilus Nano εμπλουτίζει την ατμιστική εμπειρία μας με Nano διαστάσεις και γιγαντιαία απόλαυση!

    Χαρακτηριστικά:

    • Υλικά κατασκευής: Stainless Steel με δοχείο Pyrex
    • Χωρητικότητα: 2ml
    • Διαστάσεις(Ύψος * Διάμετρος): 56.7mm * 19mm
    • Ροή αέρα από το κάτω μέρος με επιλογή 4 οπών
    • Εύκολο γέμισμα από το πάνω μέρος του ατμοποιητή 
    • Αλλαγή της αντίστασης από το κάτω μέρος 
    • Συμβατές αντιστάσεις: Aspire Nautilus Triton Mini coils (0.3 Ohm Mesh / 0.4 Ohm / 0.7 Ohm / 0.7 Ohm Mesh / 1 Ohm Mesh / 1.2 Ohm / 1.6 Ohm / 1.8 Ohm / 1.8 Ohm Clapton / Ni200)
    • Πόλος: 510
    • Drip tip: 510 από POM (Acetal) υλικό που διασφαλίζει χαμηλές θερμοκρασίες στο επιστόμιο μας
    • Χρώματα: Μαύρο, Stainless - Ασημί, Gunmetal

    Περιεχόμενα συσκευασίας:

    • 1 * Aspire Nautilus Nano Atomizer
    • 1 * Αντίσταση Nautilus Coils 1 Ohm Mesh (13-15 Watt)
    • 1 * Αντίσταση Nautilus Coils 1.8 Ohm (8-12 Watt)
    • 1 * Επιπλέον δοχείο Pyrex
    • 1 * Πακέτο O-rings 
    • 1 * Φυλλάδιο με Οδηγίες Χρήσης (σε Ελληνικά και Αγγλικά)

    Τεχνικά χαρακτηριστικά

    Τύπος ΑτμοποιητήΕργοστασιακός
    Τύπος ΕισπνοήςΣφικτή εισπνοή (Mouth-to-Lung)
    Διάμετρος ατμοποιητή19mm

    Κριτικές / Αξιολογήσεις

    Γράψτε μια κριτική

    Aspire Nautilus Nano Atomizer Ατμοποιητής

    Aspire Nautilus Nano Atomizer Ατμοποιητής

    Ο άξιος αντικαταστάτης του Nautilus Mini, ο Aspire Nautilus Nano είναι ο απλούστερος "τσιγαρίσιος" ατμοποιητής της νέας εποχής!

    Αξεσουάρ

    ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΕΔΩ

    ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΕΔΩ

    30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

    Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης: