ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΕΔΩ

Aspire SLX Starter Kit

New product

Τελευταία τεμάχια σε απόθεμα

Αμεση παραλαβη / Παραδοση σε 1-3 ημέρες

24,50€

  • Κοινή χρήση στο Facebook!

    Προσθήκη στην συλλογή

    Ασφαλείς συναλλαγές
    Ασφαλείς συναλλαγές

    Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να συγκεντρώσετε μέχρι και 24 πόντοι επιβράβευσης. Στο καλάθι σου υπάρχουν συνολικά 24 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν στο μέλλον να μετασχηματιστούν σε κουπόνι πραγματικής έκπτωσης αξίας 1,20€.


    Περιγραφή προϊόντος

    Η Aspire δημιούργησε το ηλεκτρονικό τσιγάρο σχεδιασμένο για τον καπνιστή! Ιδανικό για σένα που θέλεις τον ομορφότερο και ευκολότερο τρόπο να κόψεις το τσιγάρο!

    Aspire SLX Starter Kit - Αρχικό Σετ Ηλεκτρονικού τσιγάρου με προγεμισμένες κάψουλες

    Slick, Slim, Στιλπνό και πανέμορφο!

    Για πολλούς, το πιο σημαντικό σε ένα mini ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι το στυλ και η ομορφιά του! Το Aspire SLX σχεδιάστηκε για να προσφέρει κομψότητα και χαρά σε όποιον το κρατάει! Ξεχωριστές καμπύλες, ελαφρότητα και αντοχή είναι το motto του Aspire SLX και σας προσκαλούμε να νιώσετε τον υπέροχο, ξεχωριστό τρόπο του και από κοντά!

    Ακαταμάχητη γευστική απόδοση και ξεκούραστο άτμισμα!

    Με το Aspire SLX ξεχνάτε κάθε δυσάρεστη ατμιστική εμπειρία! Το SLX λύνει κάθε ζήτημα που απομειώνει την απόλαυση του ατμιστή (και δη του αρχάριου).

    Δεν ασχολείστε με γέμισμα, καθάρισμα και πάτημα κουμπιού! Το Aspire SLX είναι αυτόματο - ενεργοποιείται με την εισπνοή. Επίσης δέχεται προγεμισμένες κάψουλες, οι οποίες μάλιστα προσαρμόζονται στην μπαταρία με μαγνητική επαφή στο κάτω μέρος τους. Έτσι, με ένα κλικ είστε έτοιμοι να ευχαριστηθείτε ένα από τα καλύτερα ηλεκτρονικά τσιγάρα της αγοράς!

    Οι γεύσεις που κυκλοφορούν στις προγεμισμένες κάψουλες του Aspire SLX πολύ απλά μας εντυπωσίασαν με την καθαρότητα και την γεμάτη αίσθησή τους! Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 2 καπνικά (Classic Tobacco - περιλαμβάνεται στη συσκευασία, Honey Dipped Tobacco), μια δροσερή και ευχάριστη μέντα (Frost) και 2 μαγευτικές φρουτένιες γεύσεις (Mango - ίσως το καλύτερο μάνγκο που έχουμε δοκιμάσει - και το Arctic Watermelon - φρεσκοκομμένο καρπούζι).

    Καθαριότητα και ασφάλεια σε πρώτο πλάνο!

    Το Aspire SLX φορτίζει ταχύτατα μέσω micro USB και μάλιστα μας ειδοποιεί για το υπόλοιπο της μπαταρίας με την ειδική λυχνία επάνω στην συσκευή. Η αυτονομία της μπαταρίας (450mAh) συνδυάζεται τέλεια με την χωρητικότητα της κάψουλας (2ml). Η μπαταρία θα κρατήσει όσο χρειάζεται για να καταναλώσετε μια ολόκληρη κάψουλα!

    Οι κάψουλες του Aspire SLX είναι ειδικά σχεδιασμένες για να δίνουν τέλεια γεύση από την πρώτη μέχρι την τελευταία τζούρα, ενώ διαθέτουν εσωτερική διαμόρφωση και ασφάλειες για να αποκλειστεί κάθε πιθανότητα διαρροής, είτε στο άτμισμα είτε στην τσέπη και την τσάντα σας!

    Το υλικό της κάψουλας είναι πλαστικό PCTG. Αυτό το πλαστικό έχει αξιολόγηση food grade, που το καθιστά υποαλλεργικό, μη τοξικό και απολύτως ασφαλές για χρήση!

    Ταυτόχρονα η αντίσταση της κάψουλας όχι μόνο περιέχει κεραμικό απορροφητικό υλικό, ανθεκτικό στη χρήση, αλλά με το επιπλέον περίβλημα βαμβακιού εξασφαλίζουμε ότι η κάψουλα θα κρατήσει σταθερή απόδοση, χωρίς αίσθηση καμένου ακόμα και στις τελευταίες τζούρες!

    Χαρακτηριστικά Προϊόντος:

    • Διαστάσεις: 110mm * 21mm * 11mm
    • Μπαταρία: 450mAh
    • Αυτόματη λειτουργία - Ενεργοποιείται με τη τζούρα
    • Ενδεικτική λυχνία φόρτισης
    • Φόρτιση μέσω USB
    • Δέχεται ειδικές προγεμισμένες κάψουλες (Aspire SLX)
    • Ατμοποιητής κάψουλας: Με κεραμικό υλικό, νωπή και έτοιμη για άμεση χρήση.
    • Χωρητικότητα κάψουλας: 2ml 
    • Χρώματα: Μαύρο
    • Εγγύηση εφ'όρου ζωής

    Περιεχόμενα πακέτου:

    • 1 * Aspire SLX
    • 1 * USB φόρτισης
    • 1 * Προγεμισμένη κάψουλα (Classic Tobacco)

    Σημειώσεις:

    • Η συσκευή δέχεται μόνο τις γνήσιες, συμβατές με αυτήν Aspire SLX κάψουλες.
    • Στις τιμές που αναγράφονται περιλαμβάνεται Φόρος Κατανάλωσης (0,10€ / ml).

    Τεχνικά χαρακτηριστικά

    Ενσωματωμένη/Αποσπώμενη μπαταρίαΕνσωματωμένη Μπαταρία
    Τύπος Αρχικού Πακέτου - Starter KitΜε προγεμισμένο Pod
    Είναι προγεμισμένο Pod?Κλειστού τύπου (προγεμισμένα)

    Κριτικές / Αξιολογήσεις

    Γράψτε μια κριτική

    Aspire SLX Starter Kit

    Aspire SLX Starter Kit

    Ηλεκτρονικό τσιγάρο slim διαστάσεων με αυτόματη λειτουργία από την Aspire. Δέχεται προγεμισμένες κάψουλες σε ποικιλία εξαιρετικών γεύσεων με την υπογραφή της μεγαλύτερης εταιρείας ηλεκτρονικού τσιγάρου στον κόσμο!

    • Προφυλάξεις νικοτινούχων

    Αξεσουάρ

    ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΕΔΩ

    ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΕΔΩ

    6 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

    Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης: