Αποστολές

Όλες οι αποστολές εμπορευμάτων από την εταιρία μας γίνονται με ACS και Γενική Μεταφορική Συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρείες και σας παραδίδονται το αργότερο εντός 2 εργασίμων ημερών (Την επόμενη εργάσιμη ημέρα για το μεγαλύτερο κομμάτι της Ελλάδας για τις παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 13:00).

Δεν υπάρχει κόστος αποστολής για τις παραγγελίες άνω των 30.00€. Είναι δηλαδή ΔΩΡΕΑΝ

Η εταιρεία μπορεί να μεταβάλλει το ύψος του κόστος της παραγγελίας των δωρεάν μεταφορικών ΠΧ  20 κατά καιρούς ως προωθητική ενέργεια.  

Εάν η παραγγελία σας είναι μικρότερη από 30.00€  τότε η αποστολή κοστίζει 3.00€.

Αν η παραγγελία σας κοστίζει κάτω απο 50.00€ και επιλέξετε τρόπο πληρωμής "Αντικαταβολή Cash on delivery) επιβαρύνεστε με το ελάχιστο κόστος των 2.00€ για την υπηρεσία αυτή.

Αν επιλέξετε τρόπο πληρωμής "Paypal ή Πιστωτική κάρτα" δεν χρεώνεστε. Είναι δηλαδή "ΔΩΡΕΑΝ"  

Τα παραπάνω καλύπτουν την παράδοση στην πόρτα σας σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας στις οποίες υπάρχει κατάστημα των συνεργαζόμενων εταιριών Courier. Για όλες τις υπόλοιπες περιοχές (ΔΠ,ΔΚ), το κόστος αυτό καλύπτει την παράδοση στο πλησιέστερο κατάστημα της μεταφορικής.

Πληρωμές

Η πληρωμή των παραγγελιών σας μπορεί να γίνει με τους παρακάτω τρόπους:

1. Με αντικαταβολή.

Είναι η πιο δημοφικής μέθοδος. Εξωφλείτε την παραγγελία σας στον μεταφορέα που θα σας παραδώσει τα εμπορεύματα στον χώρο σας.

2. Με πιστωτική κάρτα  visa Mastercard logo

Αν θέλετε να πληρώσετε χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα, η πληρωμή γίνεται μέσω της απόλυτα ασφαλούς υπηρεσίας PayPal. Για να πληρώσετε μέσω PayPal με την πιστωτική σας κάρτα, δεν χρειάζεται να έχετε λογαριασμό PayPal. Η διαδικασία είναι απόλυτα ασφαλής και χρησιμοποιείται από εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου παγκοσμίως.

3. PayPal Ηλεκτρονικό τσιγάρο

Εάν τηρείτε λογαριασμό στην υπηρεσία PayPal, μπορείτε να πληρώσετε για την παραγγελία σας μέσω του λογαριασμού σας.

4. Τραπεζική κατάθεση 

Μπορείτε να επιλέξετε αυτή την μέθοδο πληρωμής για να μεταφέρετε την αξία της παραγγελίας σας απ΄ευθείας στους τραπεζικούς μας λογαριασμούς που θα λάβετε αμέσως μετα την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας με email. Η παραγγελία θα φύγει απο εμάς μόλις εμφανιστεί η κατάθεση στον λογαριασμό μας.

Επιστροφές

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για λόγους υγιεινής, τα Υγρά Αναπλήρωσης δεν επιστρέφονται.

Α. Επιστροφες μη ελαττωματικών προϊόντων.

Δικαιούστε να προχωρήσετε σε επιστροφή των εμπορευμάτων που αγοράσατε από το διαδίκτυο όπως ισχύει για τις αγορές στο διαδίκτυο. Σε περίπτωση λοιπόν που αλλάξετε γνώμη για την αγορά σας ακόμα και μετά την παραλαβή της παραγγελίας σας θα πρέπει να ισχύουν τα κάτωθι :

  • - Να μην έχουν παρέλθει περισσότερες από 14 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς
  • - H συσκευασία των προϊόντων δεν θα πρέπει να έχει ανοιχθεί και όλα τα μέρη της αλλά και τα μέρη του προ»ιόντος που αγοράσατε θα πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση.

 Εφόσον τα παραπάνω ισχύουν, τότε πρέπει :

  • - Να μας τηλεφωνήσετε στο 213-0231926. Θα σας δώσουμε αναλυτικές οδηγίες για την διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσετε για να επιστρέψετε τα προϊόντα μέσω του μεταφορέα που σας τα αποστείλαμε.
  • - Να συσκευάσετε το προϊόν σε ένα μεγαλύτερο κουτί και να μας το αποστείλετε. Παρακαλώ σημειώστε ότι τα ΕΞΟΔΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ επιβαρύνουν τον πελάτη.
  • - Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με την παραλαβή του προϊόντος για να μας δώσετε ένα αριθμό τραπεζικού λογαριασμού στον οποίο θα προχωρήσουμε στην κατάθεση των χρημάτων σας. Από το ποσό αγοράς αφαιρούνται 5€ (το κόστος της αρχικής αποστολής) και το κόστος των όσων εξαρτημάτων επεστράφησαν σε κακή κατάσταση.

Β. Επιστροφες ελαττωματικών προϊόντων

Για να μας επιστρέψετε ελαττωματικά προϊόντα, τα οποία είναι σύμφωνα με τους όρους της εγγύησης περιορισμένης ευθύνης, θα πρέπει να :

  • - Τηλεφωνήσετε στο 213-0231926.
  • - Εφόσον χρειαστεί επιστροφή, μας στέλνετε το προϊόν για αντικατάσταση, και τότε θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες επιστροφής που απαιτούνται στην περιγραφή  παραπάνω (α)

 

  • ΠΡΟΣΟΧΗ: Για λόγους υγιεινής, τα Υγρά Αναπλήρωσης δεν επιστρέφονται.

 

 

 

ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Η εταιρεία μας προσφέρει εγγύηση στα παρακάτω προιόντα, ανάλογα με τον τύπο τους.

Πιο αναλυτικά:

- Μπαταρίες eGo και συσκευές με ενσωματωμένη μπαταρία και ατμοποιητή χωρίς ρύθμιση ισχύος/θερμοκρασίας: Προσφέρουμε εγγύηση 90 ημερών καλής λειτουργίας από την ημερομηνία αγοράς. Η εγγύηση δεν καλύπτει τυχόν φθορές που προκλήθηκαν κατά την χρήση (σπάσιμο, υγρασία στον πόλο, κόπωση σπειρώματος, κουμπί, υποδοχή και καλώδιο USB).

- Επαναφορτιζόμενες μπαταρίες σε εξωτερικό φορτιστή τυποποιημένων διαστάσεων 18ΧΧΧ κλπ: Προσφέρουμε Εγγύηση ελαττωματικού κατα την παραλαβή (DOA- Dead On Arrival).

- Συσκευές ρύθμισης ισχύος/τάσης/θερμοκρασίας με ηλεκτρονική πλακέτα (MODS): Προσφέρουμε εγγύηση 90 ημερών καλής λειτουργίας από την ημερομηνία αγοράς.Η εγγύηση δεν καλύπτει τυχόν φθορές που προκλήθηκαν κατά την χρήση (σπάσιμο, υγρασία στον πόλο, κόπωση σπειρώματος, κουμπί, υποδοχή και καλώδιο USB).

- Μηχανικά MODS: Προσφέρουμε Εγγύηση ελαττωματικού κατα την παραλαβή (DOA- Dead On Arrival).

- Φορτιστής USB Αυτοκινήτου: Προσφέρουμε Εγγύηση ελαττωματικού κατα την παραλαβή (DOA- Dead On Arrival).

- Καλώδιο φόρτισης eGo-USB: Προσφέρουμε Εγγύηση ελαττωματικού κατα την παραλαβή (DOA- Dead On Arrival).

- Φορτιστής Τοίχου 220V: Προσφέρουμε εγγύηση 30 ημερών καλής λειτουργίας από την ημερομηνία αγοράς.Η εγγύηση δεν καλύπτει τυχόν υγρασία και σπάσιμο.

- Φορτιστές XTAR: Προσφέρουμε Εγγύηση 24 μηνών από την ημερομηνία αγοράς.Η εγγύηση δεν καλύπτει έλασμα-κινητά μέρη, καλώδιο τροφοδοσίας, τροφοδοτικό, θύρα USB και τυχόν υγρασία.

- Φορτιστές Nitecore που αγοράστηκαν από 01/01/2016: Προσφέρουμε Εγγύηση 12 μηνών από την ημερομηνία αγοράς. Η εγγύηση δεν καλύπτει έλασμα-κινητά μέρη, καλώδιο τροφοδοσίας, τροφοδοτικό, θύρα USB και τυχόν υγρασία.

- Φορτιστές Trustfire-Efest-λοιποί: Προσφέρουμε Εγγύηση 6 μηνών από την ημερομηνία αγοράς. Η εγγύηση δεν καλύπτει έλασμα-κινητά μέρη, καλώδιο τροφοδοσίας, τροφοδοτικό, θύρα USB και τυχόν υγρασία.

- Ατμοποιητές-Δοχεία ατμοποιητών-ανταλλακτικές αντιστάσεις που δεν έχουν γεμιστεί με υγρό αναπλήρωσης: Προσφέρουμε Εγγύηση ελαττωματικού κατα την παραλαβή (DOA- Dead On Arrival).

- Ατμοποιητές-Δοχεία ατμοποιητών-ανταλλακτικές αντιστάσεις που έχουν γεμιστεί με υγρό αναπλήρωσης: Δεν καλύπτονται με εγγύηση.

- Επιστόμια/Drip Tips (σφραγισμένα ή ανοικτά): Δεν καλύπτονται με εγγύηση.

- Υγρά αναπλήρωσης (σφραγισμένα ή ανοικτά):Δεν καλύπτονται με εγγύηση.

-Θήκες μεταφοράς/σιλικόνης/δερμάτινες/κρεμαστές/κολιέ: Δεν καλύπτονται με εγγύηση.- Αυτοκόλλητα βινυλίου: Δεν καλύπτονται με εγγύηση

.- Μπουκαλάκια υγρών αναπλήρωσης/σύριγγες/λοιπά εργαλεία ανάμιξης υγρών: Δεν καλύπτονται με εγγύηση.

- Σύρματα/Mesh/Έτοιμες τυλιγμένες αντιστάσεις/Κεραμικά/Φυτίλια/Βαμβάκια/Λοιπά εργαλεία κατασκευής και επισκευής αντιστάσεων και ατμοποιητών: Δεν καλύπτονται με εγγύηση. - Λοιπές ηλεκτρονικές συσκευές (Συσκευές μέτρησης τάσης/αντίστασης κ.α.): Προσφέρουμε εγγύηση ελαττωματικού κατά την παραλαβή.


Η εγγύηση δεν ισχύει όταν:

- Το προιόν δεν έχει αγοραστεί από την εταιρεία μας, όπως αυτή περιγράφεται στην νόμιμη απόδειξη ή παραστατικό αγοράς.

- Ο πελάτης δεν έχει στην κατοχή του την νόμιμη απόδειξη ή παραστατικό αγοράς και την συσκευασία του προιόντος.

- Η βλάβη έχει προκληθεί από μη ενδεδειγμένη χρήση ή λανθασμένη επισκευή από πλευράς του πελάτη.

- Η βλάβη οφείλεται σε πτώση του προιόντος

- Το προιόν χρησιμοποιήθηκε εκτός των ενδεδειγμένων περιοχών λειτουργίας ισχύος/τάσης/θερμοκρασίας, όπως περιγράφονται στις οδηγίες του προιόντος.

- Το προιόν έχει υποστεί βλάβη από μη ενδεδειγμένο καθαρισμό με νερό ή άλλο καθαριστικό.

- Το προιόν έχει αναπληρωθεί με οτιδήποτε άλλο εκτός από υγρό αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου.

- Έχουν χρησιμοποιηθεί μη συμβατά ανταλλακτικά/αξεσουάρ.
Για επιστροφές ελαττωματικών προιόντων εντός εγγύησης ακολουθείται η διαδικασία επιστροφής μη ελαττωματικών προιόντων.