ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΕΔΩ

Aspire Flexus Q Pod Αρχικο Πακετο Starter Kit 700Mah

New product

Αμεση παραλαβη / Παραδοση σε 1-3 ημέρες

24,90€

  • Κοινή χρήση στο Facebook!

    Προσθήκη στην συλλογή

    Ασφαλείς συναλλαγές
    Ασφαλείς συναλλαγές

    Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να συγκεντρώσετε μέχρι και 24 πόντοι επιβράβευσης. Στο καλάθι σου υπάρχουν συνολικά 24 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν στο μέλλον να μετασχηματιστούν σε κουπόνι πραγματικής έκπτωσης αξίας 1,20€.


    Περιγραφή προϊόντος

    Το Flexus Q Pod kit της Aspire με τον επιβλητικό του σχεδιασμό, την υψηλής ποιότητας κατασκευή του και την εξαιρετική απόδοση του θα σας κάνει να μη το αφήνετε από το χέρι σας !

    Aspire Flexus Q Pod Starter Kit - Αρχικό Σετ Ηλεκτρονικού τσιγάρου

    Η Aspire έκανε την υπέρβαση! Το Aspire Flexus Q κατασκευάστηκε για να κάνει την κακή συνήθεια του τσιγάρου παρελθόν προσφέροντας ταυτόχρονα στυλ στην καθημερινότητα σας με πληθώρα επιλογών χρωμάτων για όλα τα γούστα !

    Χαρακτηριστικά Προϊόντος:

    • Διαστάσεις: 112.8mm * 22.8mm * 14.2mm
    • Βάρος: 57g
    • Αυτονομία μπαταρίας: 700mAh  
    • Συμβατές αντιστάσεις: Aspire AF Mesh Coils 0.6 / 1.0 Ohm
    • Χωρητικότητα ατμοποιητή (Pod): 2ml
    • Γέμισμα χωρίς διαρροές
    • Ενδεικτική λυχνία φόρτισης
    • Προστασία από υπερφόρτιση/αποφόρτιση/βραχυκύκλωμα/υπερθέρμανση
    • Ταχεία φόρτιση μέσω USB Type-C (3A)
    • Χρώματα: Μαύρο, Κόκκινο, Gunmetal, Sierra blue, Aquamarine Gradient

    Χωράει παντού και εντυπωσιάζει!

    Το Flexus Q Pod kit ήρθε και ανανέωσε το ατμιστικό παιχνίδι ! Είναι μια ποιοτική, στιβαρή και αυτόνομη κατασκευή, με μπαταρία 700mAh και ταχεία φόρτιση με USB Type-C 3A τελευταίας γενιάς! Έτσι θα έχετε ένα αρχικό σετ που θα σας καλύψει τις καθημερινές ανάγκες και θα φορτίσει από 0 στο 80% σε μόλις 10 λεπτα! Φόρτιση έως και 300% ταχύτερη από παλαιότερες συσκευές!

    Σχεδιασμένο στη λεπτομέρια , το FLexus Q Pod Kit είναι μικρό, εφαρμόζει τέλεια στην παλάμη σας και έχει πλακέ και ελαφρώς στρογγυλεμένο σχήμα, με γυαλιστερό φινίρισμα! Θα γλιστράει και θα χωράει εύκολα στην τσέπη σας, χωρίς σας ενοχλεί καθόλου. 

    Το Flexus Q αποτελείται από 3 κομμάτια που προσαρμόζονται μεταξύ τους , την αντίσταση, το Pod (δεξαμενή) και η μπαταρία του.

    Οι αντιστάσεις του Flexus Q Pod Kit είναι οι πετυχημένες AF Mesh coils της Aspire, σε 2 διαφορετικές επιλογές (1.0 Ohm και 0.60 Ohm) και προσαρμόζονται σφηνωτά στη βάση του Pod.

    Χωράει 2ml και γεμίζει πανεύκολα! Το αφαιρείτε από την μπαταρία, το γυρνάτε στο πλάι, σηκώνετε το προστατευτικό λαστιχένιο πώμα και τοποθετείτε το μπουκαλάκι σας στην ειδική οπή! Μπορείτε να το γεμίσετε όσες φορές θέλετε με όποιο υγρό αναπλήρωσης θέλετε!

    Στοχεύει στην τελειότητα !

    Αν και μικρό, το Flexus Q Pod kit μας δίνει πληθώρα επιλογών σε ισχύ και ρύθμιση τζούρας. Μπορείτε πατώντας τρείς φορές το πλήκτρο ατμίσματος να ρυθμίζετε την ισχύ λειτουργίας και να έχετε ταυτόχρονα και διαφορετικό χρώμα της ενδεικτικής λυχνίας: Low(απαλή), Mid(μέση), High(δυνατή).

    Διαθέτει διπλή λειτουργία ενεργοποίησης, μπορεί δηλαδή να ενεργοποιηθεί τόσο αυτόματα με την εισπνοή όσο και με το πάτημα του κουμπιού

    Οι επιλογές όμως δεν σταματούν εκεί, η εισαγωγή αέρα του Flexus Q είναι πλήρως ρυθμιζόμενη, από πολύ σφιχτή (MTL) μέχρι πιο άνετη (RDL).  Διαθέτει το εξειδικευμένο κύκλωμα ασφαλούς λειτουργίας 6 σημείων της Aspire, το Aspire ASP Chipset, που συναντούμε συνήθως σε πολύ ακριβότερες συσκευές! Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε την απόλαυση που σας προσφέρει το Flexus Q όπως ακριβώς εσείς επιθυμείτε, με ασφάλεια και χωρίς σκοτούρες!

    Δοκιμάστε το FLexus Q Pod Kit για να κόψετε το τσιγάρο και σε λίγο καιρό, θα γίνει η πρώτη σας επιλογή για δώρο στους κοντινούς σας ανθρώπους που ξέρετε ότι καπνίζουν! Το χαμόγελο που θα σας προσφέρει δεν περιγράφεται!

    Περιεχόμενα πακέτου:

    Τεχνικά χαρακτηριστικά

    Ενσωματωμένη/Αποσπώμενη μπαταρίαΕνσωματωμένη Μπαταρία
    Τύπος Αρχικού Πακέτου - Starter KitΜε ανοικτού τύπου επαναγεμιζόμενο Pod
    Είναι προγεμισμένο Pod?Ανοιχτού τύπου (κενό)
    Τύπος ΕισπνοήςΣφικτή εισπνοή (Mouth-to-Lung)

    Κριτικές / Αξιολογήσεις

    Βαθμολογία 
    2022-02-09 16:10:30
    Αριστο

    Υπέροχο, πανέμορφο και πολύ ωράι τζούρα!!

      Γράψτε μια

      Γράψτε μια κριτική

      Aspire Flexus Q Pod Αρχικο Πακετο Starter Kit 700Mah

      Aspire Flexus Q Pod Αρχικο Πακετο Starter Kit 700Mah

      Το Flexus Q της Aspire κατάφερε για ακόμα μια φορά να μας εντυπωσιάσει. Ήρθε για να μείνει και να εντυπωσιάσει μέχρι και τους πιο απαιτητικούς !

      Αξεσουάρ

      ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΕΔΩ

      ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΕΔΩ

      30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

      Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης: