ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΕΔΩ

Aramax Power 5000mAh 55W Starter Kit

New product

1

Το προϊόν δεν υπάρχει σε απόθεμα

Προσθήκη στην συλλογή

Ασφαλείς συναλλαγές
Ασφαλείς συναλλαγές

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να συγκεντρώσετε μέχρι και 39 πόντοι επιβράβευσης. Στο καλάθι σου υπάρχουν συνολικά 39 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν στο μέλλον να μετασχηματιστούν σε κουπόνι πραγματικής έκπτωσης αξίας 1,95€.


Περιγραφή προϊόντος

Aramax Power 5000mAh 55W STARTER KIT -  ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΕΤ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΣΙΓΑΡΟΥ

Το Aramax Power είναι μια ξεχωριστή κατασκευή! Ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο το οποίο αποδίδει σταθερά ισχύ αντίστοιχη με πολύ δυνατές ρυθμιζόμενες μπαταρίες, ενώ διαθέτει το κλασσικό κυλινδρικό σχήμα και σε προσιτή τιμή!  

Το Aramax Power συνδυάζει τα παραπάνω χαρακτηριστικά με πολύ μεγάλη αυτονομία μπαταρίας, εύκολο γέμισμα και ρύθμιση αέρα από το πάνω μέρος καθώς και με επεκτεινόμενη χωρητικότητα! Έτσι, είναι ένα τέλειο ηλεκτρονικό τσιγάρο για ΔΥΝΑΤΟΥΣ καπνιστές που επιζητούν χορταστική ατμιστική εμπειρία!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ:

  1. Διαστάσεις:15mm*28mm
  2. Βάρος: 415gr
  3. Αυτονομία μπαταρίας: 5000mAh
  4. Χωρητικότητα ατμοποιητή: 2ml επεκτεινόμενο σε 5ml
  5. Πόλος: Υβριδικός που μετατρέπεται σε 510
  6. Σύστημα ελέγχου εισαγωγής αέρα και εύκολο γέμισμα από το πάνω μέρος
  7. Χρώμα: Gun Metal

 Εύκολη αναπλήρωση και ρύθμιση αέρα

Το Aramax Power 55W είναι πανεύκολο στη λειτουργία του! Ξεβιδώνετε το πάνω καπάκι και απλά γεμίζετε! Η ρύθμιση του αέρα γίνεται από ένα δαχτυλίδι στο πάνω μέρος! Έτσι δεν θα έχετε κανένα ζήτημα διαρροών, όσο δυνατά και να ατμίζετε και όσες φορές και να γεμίσετε! 

Τρομερή αυτονομία και φανταστική ισχύς!

Με το Aramax Power θα απολαύσετε σταθερή απόδοση 55W, εφάμιλλη με μεγαλύτερες και ακριβότερες συσκευές και διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά για να υποστηρίξει πολύ ισχυρή και εκτεταμένη λειτουργία! Με μπαταρία στα 5000mAh και χωρητικότητα που αυξάνεται (με μια απλή αφαίρεση των πλαστικών προστατευτικών εντός του ατμοποιητή) στα 5ml, θα ικανοποιήσει πλήρως ακόμα και σε μεγάλες καταναλώσεις! Θα ευχαριστηθείτε ποιοτικό άτμισμα για πάνω από 25ml υγρού αναπλήρωσης!

Ένα σημαντικό στοιχείο του Aramax Power είναι ότι είναι υβριδικό ηλεκτρονικό τσιγάρο, δηλαδή έρχεται η αντίσταση κατευθείαν σε επαφή με τον πόλο της μπαταρίας, χωρίς να μεσολαβεί άλλο μέταλλο. Έτσι δεν θα έχετε απώλειες ρεύματος και θα απολαμβάνετε σωστή απόδοση κάθε φορά! Ο ατμοποιητής του μπορεί να μετατραπεί και σε τυπικό 510 ατμοποιητή, μέσω ενός αντάπτορα που περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

Αντιστασεις για τελεια πνευμονικη αποδοση

Η καρδιά του Aramax Power είναι η αντίσταση του, ειδικά σχεδιασμένη για πλούσια, δυνατή πνευμονική τζούρα και αντοχή για πολλά ml κατανάλωσης! Οι αντιστάσεις του Aramax Power κυκλοφορούν στα 0.14 Ohm και διαθέτουν πυρήνα από ανοξείδωτο ατσάλι και ευρείες οπές υποδοχής υγρού! Έτσι θα μπορείτε να αλλάζετε εύκολα τη γεύση σας, χωρίς αίσθηση καμμένου! Σε κάθε περίπτωση, η γεύση βγαίνει δυνατά και καθαρά και με χορταστική, γεμάτη απόδοση!

Σχεδιασμενο για Ασφαλη λειτουργια

Πέρα από την απόδοση που θα σας ενθουσιάσει, το Aramax Power διαθέτει όλες τις απαραίτητες δικλείδες ασφαλείας! Πέρα από την ασφάλεια στο πλήκτρο άτμισης με τα 5 κλικ κλειδώματος, το Aramax Power διαθέτει μπαταρία ασφαλούς χημείας, καπάκι ασφαλείας για παιδιά και σύστημα αποφυγής διαρροών από τις οπές γεμίσματος και την ροή του αέρα.

ΦΟΡΤΙΣΗ

Η φόρτιση του Aramax Power γίνεται μέσω καλώδιου USB (περιλαμβάνεται στη συσκευασία). Απλά συνδέστε το σε μια θύρα USB του υπολογιστή σας ή μέ ένα αντάπτορα πρίζας σε μία πρίζα. Η φωτεινή ένδειξη στο Aramax Power θα ανάψει, υποδεικνύοντας την φόρτιση.

Όταν η φόρτιση τελειώσει, η φωτεινή ένδειξη θα σβήσει.  

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ:

  • 1* Aramax Power 55W Kit
  • 1* Ανταλλακτική κεφαλή 0.14 Ohm
  • 1* Αντάπτορας για μετατροπή του πόλου σε 510
  • 1* Κλειδί προσαρμογής του αντάπτορα
  • 1* Καλώδιο Φόρτισης Micro USB
  • 1* Λαστιχάκι O-Ring
  • 1* Εγχειρίδιο Χρήσης

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Σχήμα ModΚυλινδρικό (Σωλήνας)
Τρόπος Λειτουργίας ModΗλεκτρονικό Mod (με πλακέτα)
Ενσωματωμένη/Αποσπώμενη μπαταρίαΕνσωματωμένη Μπαταρία
Πλήθος ΜπαταριώνΜία Μπαταρία
Μέγιστη Ισχύς ΣυσκευήςΈως 60 Watt
Τύπος Αρχικού Πακέτου - Starter KitΜε ενσωματωμένο ατμοποιητή
Τύπος ΑτμοποιητήΕργοστασιακός
Τύπος ΕισπνοήςΠνευμονική Εισπνοή (Direct-to-Lung)

Κριτικές / Αξιολογήσεις

Γράψτε μια κριτική

Aramax Power 5000mAh 55W Starter Kit

Aramax Power 5000mAh 55W Starter Kit

Ιδανικό ηλεκτρονικό τσιγάρο για μεγάλες απαιτήσεις δύναμης και αυτονομίας! Το Aramax Power προσφέρει απόδοση εφάμιλλη με πολύ ισχυρά Mods!

Αξεσουάρ

ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΕΔΩ

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης: