ProCore Remix Joyetech Ατμοποιητης

ProCore Remix CMJTPCRXCLR

New product

1

Το προϊόν δεν υπάρχει σε απόθεμα

44,00€

 • Κοινή χρήση στο Facebook!
 • Στείλτε σ' ένα φίλο

  Στείλτε σ' ένα φίλο

  ProCore Remix Joyetech Ατμοποιητης

  ProCore Remix Joyetech Ατμοποιητης

  O ProCore Remix είναι ένας ατμοποιητής για όλους, που θα ικανοποιήσει τον καθέναν! Επισκευάσιμος, dripper, και εργοστασιακός. Η Joyetech φέρνει έναν ατμοποιητή για όλες τις δουλειές!

  Παραλήπτης :

  * Υποχρεωτικά πεδία

    ή  Ακύρωση

 • Προσθήκη στην συλλογή

  Ασφαλείς συναλλαγές
  Ασφαλείς συναλλαγές

  Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να συγκεντρώσετε μέχρι και 44 πόντοι επιβράβευσης. Στο καλάθι σου υπάρχουν συνολικά 44 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν στο μέλλον να μετασχηματιστούν σε κουπόνι πραγματικής έκπτωσης αξίας 2,20€.


  Περιγραφή προϊόντος

  Joyetech ProCore Remix Clearomizer - Ατμοποιητής πολλαπλών λειτουργιών

  Αναζητάτε έναν ατμοποιητή που θα προσφέρει απολαυστικό άτμισμα, τόσο με έτοιμες αντιστάσεις, απροβλημάτιστα και όταν θέλετε να μπείτε στην λογική του επισκευάσιμου ατμοποιητή να μπορείτε να "παίξετε" το παιχνίδι εύκολα και αξιόπιστα;

  Τότε ο Joyetech ProCore Remix είναι ιδανικός για εσάς! Εξαιρετική απόδοση γεύσης και ντουμανιού, με εκτεταμένη ροή αέρα, εύκολο Deck στησίματος και γέμισμα με το πατενταρισμένο σύστημα flip! Ό,τι χρειαστείτε, θα το βρείτε στον Joyetech ProCore...Remix

  Και εργοστασιακός, και επισκευάσιμος. Απλά τέλειος!

  Procore Remix ατμοποιητης

  Χαρακτηριστικά προϊόντος:

  • Μέγεθος: Φ25.0mm*53mm
  • Χωρητικότητα: 2ml/4.5ml 
  • Υλικό: Stainless Steel, Πλαστικό 
  • Βάρος: 68gr (μαζί με το επιστόμιο)
  • Πόλος: 510
  • Ρύθμιση αέρα από το κάτω μέρος
  • Δυνατότητα μετατροπής σε RDA και RDTA
  • Συμβατές κεφαλές: Joyetech ProCore (ProC1, ProC1-S, ProC2, ProC3, ProC4) 
  • Χρώμα: Stainless Steel

  Εξαιρετική Subohm απόδοση με τις αντιστάσεις ProCore

  Η Joyetech με τη σειρά  ProCore παρουσιάζει μια δυναμική ποικιλία ισχυρών Subohm ατμοποιητών με αντιστάσεις που αποδίδουν πλούσια γεύση και εντυπωσιακό ατμό! Οι αντιστάσεις ProC1, ProC1-S, ProC2, ProC3, ProC4 είναι οι διαφορετικές εκδοχές των ProCore coils και ξεκινάνε από έναν πυρήνα φτάνοντας εώς και τους 4 πυρήνες με επένδυση οργανικού βαμβακιού! Έτσι θα απολαύσετε top class high-end vaping ξεκινώντας από τα 25 μέχρι 130 Watt (στον τετραπύρηνο) για πολλά ml υγρού! 

  Ανανεωμένο σύστημα ρύθμισης αέρα

  Ο Joyetech ProCore Remix έχει ακόμα μεγαλύτερη ροή αέρα από τον προκάτοχο του, με οπή διαμπερή εκατέρωθεν του ατμοποιητή. Απλά ρυθμίστε το δαχτυλίδι στο πάνω μέρος του ατμοποιητή δεξιόστροφα ή αριστερόστροφα για να ανοίξετε ή να περιορίσετε αντίστοιχα την ροή του άερα. 

   Διπλό κλείδωμα ασφαλείας στο καπάκι

  Ο Joyetech Procore Remix είναι πλήρως ασφαλισμένος κατά ανεπιθύμητων ανοιγμάτων και διαρροών από το πάνω μέρος, χάρη στο ολοκαίνουργιο σύστημα κλείδωματος (child lock). Για να ανοίξετε το πανω μέρος του ατμοποιητή πρώτα περιστρέφετε τη ροή του αέρα προς τα αριστερά για κλείσετε πλήρως την οπή. Έπειτα ευθυγραμμίζετε τα 2 βελάκια,σπρώχνετε και σηκώνετε το καπάκι και είστε έτοιμοι να γεμίσετε!

  Πλήρως επανασχεδιασμένο σύστημα γεμίσματος και επεκτάσιμη χωρητικότητα

  Μαζί με το διπλό κλείδωμα, και το γέμισμα έγινε πανέυκολο! Με το νέο, πατενταρισμένο καπάκι τύπου flip, γεμίζετε από το πάνω μέρος αφού ξεκλειδώσετε (όπως περιγράφεται παραπάνω), χωρίς κανένα βίδωμα, ξεβίδωμα ή αφαίρεση κομματιού! Απλά επιλέγετε μια από τις 2 πλαινές τρύπες και γεμίζετε πιέζοντας το μπουκαλάκι σας! 

  Ο Joyetech ProCore Remix επεκτείνει την χωρητικότητα του από 2 σε 4.5ml με πολύ απλό τρόπο, χρησιμοποιώντας τα ανταλλακτικά που περιλαμβάνονται στη συσκευασία! Βιδώνετε την επέκταση της καμπάνας στο εσωτερικό τμήμα του καπακιού και τοποθετείτε το ανταλλακτικό τζαμάκι 4.5ml! Έτσι θα έχετε υπερδιπλάσια χωρητικότητα χωρίς διαφορές στην απόδοση!

  Αφαιρούμενη και πλενόμενη κατασκευή

  Όπως οι περισσότεροι νέοι ατμοποιητές της Joyetech, ο ProCore Remix είναι πλήρως διαιρούμενος και μπορούν όλα τα κομμάτια του να αφαιρεθούν και να καθαριστούν μαζί ή ξεχωριστά!

  Dripper ή RDTA? Η επιλογή είναι δική σας!

  Το κύριο χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει τον Joyetech ProCore Remix από τους υπόλοιπους ατμοποιητές είναι ότι μπορεί να μετατραπεί σε 2 διαφορετικούς τύπους επισκευάσιμων ατμοποιητών: Dripper και RTA (επισκευάσιμος με δοχείο).

  Procore Remix ατμοποιητης

  Λειτουργία Dripper (RDA)

  Για να λειτουργήσετε τον ProCore Remix ως Dripper, βιδώνετε το Deck στη βάση, περνάτε το ειδικό sleeve και πάνω σε αυτό ακουμπάτε τον ειδικό πλαστικό θάλαμο RDA. Έτσι, στάζετε υγρό αναπλήρωσης από πάνω και απολαμβάνετε γεμάτη γεύση χωρίς διαρροές! 

  Λειτουργία Rebuildable Tank Atomizer (RTA)

  Ο Joyetech ProCore Remix γίνεται επίσης εύκολα επισκευάσιμος ατμοποιητής με δοχείο! Απλά βιδώνετε στο Deck την ειδική καμπάνα και περνάτε από πάνω το τζαμάκι 4.5ml. Ολοκληρώνετε βιδώνοντας το πάνω καπάκι! 

  Ειδικά σχεδιασμένο Postless Deck με επιλογή μονής ή διπλής αντίστασης

  Φυσικά εκεί που αξίζει να επικεντρωθούμε είναι στο πρωτότυπο επισκευάσιμο Deck του Joyetech ProCore Remix! Χρησιμοποιεί το μεσαίο τμήμα του για την συγκράτηση των αντιστάσεων με τη βοήθεια 2 οριζόντιων βιδών εκατέρωθεν και είναι αρκετά ευρύ για να δεχτεί σύρματα και στησίματα μεγάλου πλάτους!

  Αξιοσημείωτο είναι ότι μπορείτε να δουλέψετε και με μονή αντίσταση χρησιμοποιώντας το μονωτικό από σιλικόνη που περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

  Για να το τοποθετήσετε, συγκρατήστε το από το μεσαίο τμήμα και βιδώστε το στη βάση του ατμοποιητή.

  Procore Remix

  Επανασχεδιασμένο επιστόμιο, συμβατό με 510

  Ο Joyetech ProCore Remix διαθέτει το δικό του, ευρύ επιστόμιο κωνικού σχήματος. Μπορείτε να τοποθετήσετε το δικό σας 510 επιστόμιο ή το επιστόμιο που περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Έτσι θα απολαύσετε πιο σφιχτή, σχεδόν τσιγαρίσια τζούρα.

  Procore remix

  ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ:

  • 1 * Joyetech ProCore Remix Ατμοποιητής
  • 1 * Ανταλλακτικό επέκτασης κορμού
  • 1 * Ανταλλακτικό τζαμάκι 2ml
  • 1 * Deck για την μετατροπή σε επισκευάσιμο
  • 1 * Sleeve για το RDA
  • 1 * Πλαστικός θάλαμος για το RDA
  • 1 * Καμπάνα για την προσαρμογή του RTA
  • 1 * Ανταλλακτική αντίσταση ProC1 (0.4Ohm)
  • 1 *  Πακέτο Οργανικό Βαμβάκι
  • 2 * Έτοιμα Clapton coils
  • 1 * Set ανταλλακτικών 
  • 1 * Φυλλάδιο οδηγιών

  Κριτικές / Αξιολογήσεις

  Γράψτε μια κριτική

  ProCore Remix Joyetech Ατμοποιητης

  ProCore Remix Joyetech Ατμοποιητης

  O ProCore Remix είναι ένας ατμοποιητής για όλους, που θα ικανοποιήσει τον καθέναν! Επισκευάσιμος, dripper, και εργοστασιακός. Η Joyetech φέρνει έναν ατμοποιητή για όλες τις δουλειές!

  Αξεσουάρ

  9 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

  Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης: