Vaporesso SWAG Mod

New product

29,00€

39,90€ με ΦΠΑ

-27.32%

 • Κοινή χρήση στο Facebook!
 • Στείλτε σ' ένα φίλο

  Στείλτε σ' ένα φίλο

  Vaporesso SWAG Mod

  Vaporesso SWAG Mod

  Swaggy Style με το Vaporesso SWAG Mod. Design που θα λατρέψετε, λειτουργίες που ενθουσιάζουν!

  Παραλήπτης :

  * Υποχρεωτικά πεδία

    ή  Ακύρωση

  Προσθήκη στην συλλογή

  Ασφαλείς συναλλαγές
  Ασφαλείς συναλλαγές

  Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν επειδή είναι σε προσφορά.


  Περιγραφή προϊόντος

  Μια νέα πρόταση απο την Vaporesso. Συσκευές ηλεκτρονικού τσιγάρου mod Αμερικάνiκου σχεδιασμού, όμορφες και αξιόπιστες

  Vaporesso Swag Mod - Minimal συσκευή ρύθμισης ισχύος και θερμοκρασίας

  Swag: Αυτοπεποίθηση, ύφος, στυλ! Όλα μαζί συνθέτουν ένα εκπληκτικό Mod ηλεκτρονικού τσιγάρου που ενθουσιάζει με το σχεδιασμό του και την ξεχωριστή απόδοσή του!

  Vaporesso SWAG modTo Vaporesso SWAG έχει πολύ μικρές διαστάσεις, πανάλαφρο (μόλις 64gr χωρίς την μπαταρία) και την αναβαθμισμένη έκδοση της πλακέτας Vaporesso OMNI Board 2.0

  Το SWAG Mod έχει εξαιρετικές επιδόσεις (80W με μια μπαταρία 18650 - Δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία) και το κύκλωμά του OMNI Board 2.0 επιτρέπει λειτουργίες Smart VW, TC(έλεγχο θερμοκρασίας) και τις μοναδικές λειτουργίες CCW (ρύθμιση καμπύλης ισχύος) και CCT (ρύθμιση καμπύλης θερμοκρασίας) οι οποίες μας επιτρέπουν να ρυθμίζουμε την ένταση του τσιγάρου μας με ευκολία, μεγάλη ακρίβεια και με περισσότερες πληροφορίες. 

  Τέλος, το Vaporesso SWAG Mod έχει αναβαθμίσιμο λογισμικό. Έτσι θα μπορείτε να προσθέτετε νέες λειτουργίες και να το έχετε πλήρως ενημερωμένο.

  Στιβαρή, ελαφριά κατασκευή με τη μέθοδο IML 

  Η Vaporesso στο SWAG Mod υιοθέτησε την μέθοδο κατασκευής IML (In-Mould Injection). Έτσι το SWAG έχει φινίρισμα μεγαλύτερης λεπτομέρειας και με μεγαλύτερη αντοχή στην καθημερινή ή άλλη φθορά σε σχέση με άλλου τύπου εξωτερική βαφή. Επίσης, τα πλαινά καπάκια είναι αποσπώμενα και μπορούν να αντικατασταθούν!

  Πληθώρα επιλογών λειτουργίας και δύναμη που θα σας καλύψει πλήρως

  Το Vaporesso SWAG με την πλακέτα OMNI Board 2.0. επιτρέπει τόσο την λεπτομερή ρύθμιση ισχύος και θερμοκρασίας έως 80W/315°C αντίστοιχα, αλλά διαθέτει και λειτουργίες έξυπνης ρύθμισης των Watt ανάλογα με την αντίσταση του ατμοποιητή (High/Normal/Soft), γρήγορη φόρτιση (έως 2Α) και Real Time Clock (ένδειξη ώρας) σε μια ευρύχωρη και ευδιάκριτη οθόνη OLED 0.91 ιντσών!

  Vaporesso OMNI Board 2.0

  Vaporesso omni board 2.0

  To Vaporesso OMNI Board 2.0 είναι η πιο πρόσφατη έκδοση της ολοκληρωμένης πλακέτας που περιλαμβάνεται στα premium mods της Vaporesso, εξασφαλίζοντας σταθερά αξιόπιστη απόδοση βασισμένη σε επιστημονικές αρχές.

  Απευθύνεται σε κάθε ατμιστή, νέο ή έμπειρο που επιθυμεί να έχει μια στιβαρή και ισχυρή πλακέτα!

  To Vaporesso OMNI Board 2.0 είναι εξοπλισμένο με όλες τις λειτουργίες της πρώτης OMNI Board και μερικές επιπλέον: VW(H/N/S), CCW, CCT, VT(NI,TI,SS), TCR(M1,M2), RTC, Bypass. Έτσι, μπορείτε να λειτουργήσετε με ευκολία και σαφήνεια κάθε τύπο αντίστασης! 

  To Vaporesso OMNI Board 2.0 διαθέτει επίσης ποικιλία ρυθμίσεων προστασίας για να εξασφαλίσει την μέγιστη απόδοση,αυτονομία και ασφάλεια της μπαταρίας σας. 

  Το αναβαθμίσιμο λογισμικό εγγυάται ότι το mod σας θα παραμένει πάντοτε προσαρμοσμένο στις σύγχρονες ρυθμίσεις και θα προσφέρει τις πιο πρόσφατες λειτουργίες!
  Με το OMNI Board 2.0, η Vaporesso συνδυάζει πληρότητα και δύναμη!

  Λειτουργίες του OMNI Board 2.0

  CCW (Παραμετροποιημένη Καμπύλη Ισχύος)

  Η λειτουργία CCW αποτελεί μια εξέλιξη της λειτουργίας μεταβλητής ισχύος. Με την λειτουργία παραμετροποιημένης καμπύλης ισχύος μπορείτε να ρυθμίσετε και να μεταβάλλετε την ισχύ έως και ανά 0.5 δευτερόλεπτο στα πρώτα δευτερόλεπτα της τζούρας. Έτσι δημιουργείτε το απόλυτα προσωπικό ατμιστικό προφίλ σας και ελαχιστοποιείτε τις απαιτήσεις προθέρμανσης, ενώ μεγιστοποιείτε την απόλαυση! 

  CCT (Παραμετροποιημένη Καμπύλη Θερμοκρασίας)

  Η λειτουργία CCT αποτελεί μια εξέλιξη της λειτουργίας μεταβλητής θερμοκρασίας.Για όσους έχουν νιώσει ότι οι πρώτες τζούρες δεν είναι αρκετά θερμές ή το τσιγάρο μας είναι πιο αδύναμο ή ακόμα έχουμε άισθηση καμμένου μετά από λίγο, η παραμετροποιημένη καμπύλη θερμοκρασίας δίνει τη λύση!
  Όπως και στην προηγούμενη λειτουργία, με την CCT ρυθμίζουμε τη θερμοκρασία έτσι ώστε να παίρνουμε υψηλότερη ή χαμηλότερη θερμοκρασία στις πρώτες τζούρες και έπειτα να αυξάνουμε ή να χαμηλώνουμε αντίστοιχα με αυτόματο τρόπο.

  RTC (Real Time Clock) και Γρήγορη Φορτιση

  Η Vaporesso OMNI Board 2.0 παρέχει λειτουργία ρολογιού για άμεση και γρήγορη πληροφόρηση όπως και γρήγορη φόρτιση στα 2A.

  Έξυπνη λειτουργία ρύθμισης ισχύος

  To Vaporesso SWAG με την ΟΜΝΙ Board 2.0 μπορεί να διαβάσει την αντίσταση μας και να προτείνει τα κατάλληλα Watt λειτουργίας ενώ διαθέτει και 3 επιμέρους επιλογές (H: Hard, N: Normal, S: Soft) όπου ρυθμίζει αυτόματα την απόδοση ανάλογα αν τη θέλουμε πιο δυνατή ή πιο απαλή!

  Vaporesso SWAG

  Xαρακτηριστικα προιοντος:

  1. Διαστάσεις: 75 * 48 * 25mm
  2. Βάρος: 64 gr (χωρίς μπαταρία)
  3. Πλακέτα: Vaporesso OMNI Board 2.0
  4. Υλικό κατασκευής: Aluminium Alloy (Κράμα Αλουμινίου)
  5. Οθόνη: OLED 0.91 ίντσες
  6. Πόλος: 510 
  7. Ισχύς εξόδου: 5 - 80W 
  8. Λειτουργίες: VW(H/N/S), CCW, CCT, VT(NI,TI,SS), TCR(M1,M2), RTC, BYPASS
  9. Εύρος τάσης:  0 - 8.5V
  10. Εύρος αντιστάσεων: 0.05 - 5 Ohm
  11. Εύρος ρύθμισης θερμοκρασίας: 100 - 315°C ή 200 - 600°F
  12. Συμβατές μπαταρίες: 1* 18650 (Δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία)
  13. Χρώματα: Μαύρο, Ασημί, Μπλε, Πορτοκαλί 
  14. Αναβαθμίσιμο λογισμικό μέσω USB

  Περιεχόμενα πακέτου:

  1. Vaporesso SWAG Mod (χωρίς μπαταρία)
  2. 1*Καλώδιο Mini USB
  3. 1*βιβλίο οδηγιών χρήσης (στα Αγγλικά)
  4. "ΔΕΝ περιλαμβάνεται η 18650 Μπαταρία"

  Σημειώσεις:

  1. Αν και η συσκευή διαθέτει την δυνατότητα φόρτισης μέσω USB, εντούτοις ο κατασκευαστής προτείνει την φόρτιση των μπαταριών σε εξωτερικό φορτιστή.
  2. Η συσκευασία του Vaporesso SWAG δεν περιλαμβάνει μπαταρία 18650. Οι κατάλληλες μπαταρίες πρέπει να έχουν δύναμη εκφόρτισης (Discharge rate) τουλάχιστον 20A ή μεγαλύτερη.

  Λειτουργήστε την συσκευή στο Mode ελέγχου θερμοκρασίας ΜΟΝΟ με υλικό σύρματος Νικελίου τύπου Ni200, Τιτανίου ή Stainless Steel 316. Αντιστάσεις με σύρμα Kanthal ή εργοστασιακοί ατμοποιητές λειτουργούν κανονικά μόνο στο VW mode της συσκευής.

  Τεχνικά χαρακτηριστικά

  Σχήμα ModBox Mod
  Τρόπος Λειτουργίας ModΗλεκτρονικό Mod (με πλακέτα)
  Ενσωματωμένη/Αποσπώμενη μπαταρίαΑποσπώμενη μπαταρία
  Πλήθος ΜπαταριώνΜία Μπαταρία
  Μέγιστη Ισχύς ΣυσκευήςΈως 80 Watt

  Κριτικές / Αξιολογήσεις

  Γράψτε μια κριτική

  Vaporesso SWAG Mod

  Vaporesso SWAG Mod

  Swaggy Style με το Vaporesso SWAG Mod. Design που θα λατρέψετε, λειτουργίες που ενθουσιάζουν!

  Αξεσουάρ

  30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

  Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης: