Vaporesso Revenger X Mod

New product

77,50€

 • Κοινή χρήση στο Facebook!
 • Στείλτε σ' ένα φίλο

  Στείλτε σ' ένα φίλο

  Vaporesso Revenger X Mod

  Vaporesso Revenger X Mod

  Η Vaporesso ενθουσιάζει με το Revenger X! Οθόνη αφής, εξελιγμένες ρυθμίσεις και ισχύς 220W σε ένα Mod 2 μπαταριών!

  Παραλήπτης :

  * Υποχρεωτικά πεδία

    ή  Ακύρωση

 • Προσθήκη στην συλλογή

  Ασφαλείς συναλλαγές
  Ασφαλείς συναλλαγές

  Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να συγκεντρώσετε μέχρι και 77 πόντοι επιβράβευσης. Στο καλάθι σου υπάρχουν συνολικά 77 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν στο μέλλον να μετασχηματιστούν σε κουπόνι πραγματικής έκπτωσης αξίας 3,85€.


  Περιγραφή προϊόντος

  Μια νέα πρόταση απο την Vaporesso. Το Vaporesso Revenger X στα 220watt είναι μία απο τις συσκευές ηλεκτρονικού τσιγάρου mod Αμερικάνικου σχεδιασμού, όμορφες και αξιόπιστες!

  Vaporesso Revenger X 220W TC Mod - Στιλπνό και πανίσχυρο Mod

  Αφήστε τον εαυτό σας να μαγευτεί από μια καινούργια ατμιστική εμπειρία! Η Vaporesso ενώνει τους κόσμους των ηλεκτρονικών περιφερειακών και παρουσιάζει μια συσκευή ηλεκτρονικού τσιγάρου στην αιχμή της τεχνολογίας!

  To Vaporesso Revenger X αποτελεί την ναυαρχίδα της σειράς Revenger και φυσικά των Vaporesso Mods! Μοναδικό καμπυλωτό σχήμα, μεγάλη και ευκρινέστατη οθόνη, έλεγχο αφής και απόλυτα εργονομικό σχεδιασμό!

  Αν το συνδυάσετε με την ύπαρξη της πιο αναβαθμισμένης έκδοσης της πλακέτας Vaporesso OMNI Board 2.2, τις ανώτατες επιδόσεις (220W με 2 μπαταρίες 18650 - Δεν περιλαμβάνονται στη συσκευασία) και λειτουργίες RTC (ρολογιού), Smart VW, TC(έλεγχο θερμοκρασίας) και τις μοναδικές λειτουργίες CCW (ρύθμιση καμπύλης ισχύος) και CCT (ρύθμιση καμπύλης θερμοκρασίας) μπορείτε εύκολα να συμπεράνετε ότι θα κρατάτε στα χέρια σας ένα Mod που αποτελεί την επιτομή του σύγχρονου στυλ και απαράμιλλης δύναμης!

  Σχεδιασμός που αιχμαλωτίζει!

  Η Vaporesso στο Revenger X Mod υιοθέτησε την μέθοδο κατασκευής IML (In-Mould Injection). Έτσι το Revenger X Mod έχει φινίρισμα μεγαλύτερης λεπτομέρειας και με μεγαλύτερη αντοχή στην καθημερινή ή άλλη φθορά σε σχέση με άλλου τύπου εξωτερική βαφή.

  Εξελιγμένες λειτουργίες αφής και εργονομία!

  Το Vaporesso Revenger X διαθέτει 3 πλήκτρα αφής στην οθόνη και 1 φυσικό-"μηχανικό" πλήκτρο άτμισης στο πλάι. Τα πλήκτρα αφής διαθέτουν λειτουργία Haptic Pattern function (έλεγχο αφής). Έτσι κάθε φορά που θα αγγίζετε τα πλήκτρα θα νιώθετε μια ελαφριά δόνηση (όπως στο κινητό σας τηλέφωνο) η οποία μάλιστα έχει 8 βαθμούς έντασης! Η οθόνη του Revenger X είναι από τις μεγαλύτερες στην κατηγορία του (OLED 0.96") με κλίμακα 16 επιλογών φωτεινότητας!

  Κορυφαία απόδοση και λειτουργικότητα

  Το Vaporesso Revenger X με την πλακέτα OMNI Board 2.2. επιτρέπει τόσο την λεπτομερή ρύθμιση ισχύος και θερμοκρασίας έως 220W/315°C αντίστοιχα, αλλά διαθέτει και λειτουργίες έξυπνης ρύθμισης των Watt ανάλογα με την αντίσταση του ατμοποιητή (High/Normal/Soft), γρήγορη φόρτιση (έως 2Α) και Real Time Clock (ένδειξη ώρας)!

  Vaporesso OMNI Board 2.2

  To Vaporesso OMNI Board 2.0 είναι η πιο πρόσφατη έκδοση της ολοκληρωμένης πλακέτας που περιλαμβάνεται στα premium mods της Vaporesso, εξασφαλίζοντας σταθερά αξιόπιστη απόδοση βασισμένη σε επιστημονικές αρχές.

  Απευθύνεται σε κάθε ατμιστή, νέο ή έμπειρο που επιθυμεί να έχει μια στιβαρή και ισχυρή πλακέτα!

  To Vaporesso OMNI Board 2.2 είναι εξοπλισμένο με όλες τις λειτουργίες της πρώτης OMNI Board και μερικές επιπλέον: VW(H/N/S), CCW, CCT, VT(NI,TI,SS), TCR(M1,M2), RTC, Bypass. Έτσι, μπορείτε να λειτουργήσετε με ευκολία και σαφήνεια κάθε τύπο αντίστασης! 

  To Vaporesso OMNI Board 2.2 διαθέτει επίσης ποικιλία ρυθμίσεων προστασίας για να εξασφαλίσει την μέγιστη απόδοση,αυτονομία και ασφάλεια της μπαταρίας σας. 

  Το αναβαθμίσιμο λογισμικό εγγυάται ότι το mod σας θα παραμένει πάντοτε προσαρμοσμένο στις σύγχρονες ρυθμίσεις και θα προσφέρει τις πιο πρόσφατες λειτουργίες!

  Λειτουργιες του OMNI Board 2.2

  CCW (Παραμετροποιημένη Καμπύλη Ισχύος)

  Η λειτουργία CCW αποτελεί μια εξέλιξη της λειτουργίας μεταβλητής ισχύος. Με την λειτουργία παραμετροποιημένης καμπύλης ισχύος μπορείτε να ρυθμίσετε και να μεταβάλλετε την ισχύ έως και ανά 0.5 δευτερόλεπτο στα πρώτα δευτερόλεπτα της τζούρας. Έτσι δημιουργείτε το απόλυτα προσωπικό ατμιστικό προφίλ σας και ελαχιστοποιείτε τις απαιτήσεις προθέρμανσης, ενώ μεγιστοποιείτε την απόλαυση! 

  CCT (Παραμετροποιημένη Καμπύλη Θερμοκρασίας)

  Η λειτουργία CCT αποτελεί μια εξέλιξη της λειτουργίας μεταβλητής θερμοκρασίας.Για όσους έχουν νιώσει ότι οι πρώτες τζούρες δεν είναι αρκετά θερμές ή το τσιγάρο μας είναι πιο αδύναμο ή ακόμα έχουμε άισθηση καμμένου μετά από λίγο, η παραμετροποιημένη καμπύλη θερμοκρασίας δίνει τη λύση!
  Όπως και στην προηγούμενη λειτουργία, με την CCT ρυθμίζουμε τη θερμοκρασία έτσι ώστε να παίρνουμε υψηλότερη ή χαμηλότερη θερμοκρασία στις πρώτες τζούρες και έπειτα να αυξάνουμε ή να χαμηλώνουμε αντίστοιχα με αυτόματο τρόπο.

  RTC (Real Time Clock) και Γρήγορη Φορτιση

  Η Vaporesso OMNI Board 2.2 παρέχει λειτουργία ρολογιού για άμεση και γρήγορη πληροφόρηση όπως και ταχεία φόρτιση στα 2A.

  Έξυπνη λειτουργία ρύθμισης ισχύος

  To Vaporesso Revenger X με την ΟΜΝΙ Board 2.2 μπορεί να διαβάσει την αντίσταση μας και να προτείνει τα κατάλληλα Watt λειτουργίας ενώ διαθέτει και 3 επιμέρους επιλογές (H: Hard, N: Normal, S: Soft) όπου ρυθμίζει αυτόματα την απόδοση ανάλογα αν τη θέλουμε πιο δυνατή ή πιο απαλή!

  Ισορροπημένη κατανάλωση

  Με την OMNI Board 2.2 το Vaporesso Revenger X ρυθμίζει κατάλληλα την κατανάλωση των μπαταριών σας, έτσι ώστε να αποδίδουν το ίδιο φορτίο και κατα συνέπεια να "εξαντλούνται" ομοιόμορφα! Πολύ σημαντική δυνατότητα, που ενισχύει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας!

  Xαρακτηριστικα προιοντος:

  1. Διαστάσεις: 89 * 45 * 28mm
  2. Βάρος: 130 gr (χωρίς μπαταρίες)
  3. Πλακέτα: Vaporesso OMNI Board 2.2
  4. Οθόνη: Αφής, OLED 0.96 ίντσες με ρυθμιζόμενη φωτεινότητα
  5. Πλαίσιο διεπαφής: 3 φωτιζόμενα και δονούμενα πλήκτρα αφής (ρυθμιζόμενης έντασης) και 1 μηχανικό πλήκτρο άτμισης 
  6. Πόλος: 510 
  7. Ισχύς εξόδου: 5 - 220W 
  8. Λειτουργίες: VW(H/N/S), CCW, CCT, VT(NI,TI,SS), TCR(M1,M2), RTC, BYPASS
  9. Έναρξη λειτουργίας σε λιγότερο από 0.1 δευτερόλεπτα 
  10. Εύρος τάσης:  0 - 8.5V
  11. Εύρος αντιστάσεων: 0.05 - 5 Ohm
  12. Εύρος ρύθμισης θερμοκρασίας: 100 - 315°C ή 200 - 600°F
  13. Συμβατές μπαταρίες: 2* 18650 (Δεν περιλαμβάνονται στη συσκευασία)
  14. Χρώματα: Μαύρο, Μπλε 
  15. Αναβαθμίσιμο λογισμικό μέσω USB

  Περιεχομενα πακετου:

  • Vaporesso Revenger X Mod (χωρίς μπαταρίες)
  • 1*Καλώδιο Mini USB
  • 1*βιβλίο οδηγιών χρήσης (στα Αγγλικά)
  • "ΔΕΝ περιλαμβάνονται οι 18650 Μπαταρίες"

  Σημειώσεις:

  1. Αν και η συσκευή διαθέτει την δυνατότητα φόρτισης μέσω USB, εντούτοις ο κατασκευαστής προτείνει την φόρτιση των μπαταριών σε εξωτερικό φορτιστή.
  2. Η συσκευασία του Vaporesso Revenger X δεν περιλαμβάνει μπαταρίες 18650. Οι κατάλληλες μπαταρίες πρέπει να έχουν δύναμη εκφόρτισης (Discharge rate) τουλάχιστον 20A ή μεγαλύτερη.

  Λειτουργήστε την συσκευή στο Mode ελέγχου θερμοκρασίας ΜΟΝΟ με υλικό σύρματος Νικελίου τύπου Ni200, Τιτανίου ή Stainless Steel 316. Αντιστάσεις με σύρμα Kanthal ή εργοστασιακοί ατμοποιητές λειτουργούν κανονικά μόνο στο VW mode της συσκευής.

  Τεχνικά χαρακτηριστικά

  Σχήμα ModBox Mod
  Τρόπος Λειτουργίας ModΗλεκτρονικό Mod (με πλακέτα)
  Ενσωματωμένη/Αποσπώμενη μπαταρίαΑποσπώμενη μπαταρία
  Πλήθος ΜπαταριώνΔύο Μπαταρίες
  Μέγιστη Ισχύς ΣυσκευήςΈως 220 Watt

  Κριτικές / Αξιολογήσεις

  Γράψτε μια κριτική

  Vaporesso Revenger X Mod

  Vaporesso Revenger X Mod

  Η Vaporesso ενθουσιάζει με το Revenger X! Οθόνη αφής, εξελιγμένες ρυθμίσεις και ισχύς 220W σε ένα Mod 2 μπαταριών!

  Αξεσουάρ

  8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: