Vaporesso Polar Mod

New product

48,02€

69,90€ με ΦΠΑ

-31.3%

 • Κοινή χρήση στο Facebook!
 • Στείλτε σ' ένα φίλο

  Στείλτε σ' ένα φίλο

  Vaporesso Polar Mod

  Vaporesso Polar Mod

  Εμφάνιση και έξυπνη λειτουργία σε ένα!Η Vaporesso φέρνει στα χέρια μας το Polar Mod! Ένα Mod για όλους!

  Παραλήπτης :

  * Υποχρεωτικά πεδία

    ή  Ακύρωση

  Προσθήκη στην συλλογή

  Ασφαλείς συναλλαγές
  Ασφαλείς συναλλαγές

  Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν επειδή είναι σε προσφορά.


  Περιγραφή προϊόντος

  Μια νέα πρόταση από την Vaporesso. Το Vaporesso Polar Mod στα 220watt είναι παντοδύναμο, κομψό και εύκολο να το δουλέψετε! Θα ταιριάξει στην ζωή κάθε ατμιστή, από αρχάριο μέχρι πολύ προχωρημένο!

  Vaporesso Polar 220W TC Mod - Υπερσύγχρονο Mod ρύθμισης ισχύος και θερμοκρασίας

  Η Vaporesso πρωτοπορεί για άλλη μια φορά και φέρνει το Vaporesso Polar Mod, μια συσκευή Mod που κάνει πραγματικά τα πάντα, εύκολα, γρήγορα και σε μέγεθος που χωράει στην παλάμη! 

  To Vaporesso Polar Mod διαθέτει χαρακτηριστικό πρισματικό σχήμα, από τις μεγαλύτερες οθόνες στην κατηγορία του, ποικιλία λειτουργιών και πανεύκολο menu!

  Επίσης, είναι το πρώτο Mod που διαθέτει την νέα πλακέτα Vaporesso OMNI Board 4.0! 

  Μέσω της OMNI Board 4.0 θα απολαύσετε maximum επιδόσεις (220W με 2 μπαταρίες 18650 - Δεν περιλαμβάνονται στη συσκευασία), λειτουργίες RTC (ρολογιού), Smart VW, TC(έλεγχο θερμοκρασίας) και τις μοναδικές λειτουργίες CCW (ρύθμιση καμπύλης ισχύος),  CCT (ρύθμιση καμπύλης θερμοκρασίας), SP (Super Player) και στιγμιαία απόκριση στο πλήκτρο άτμισης! 

  Μοιάζει με παιχνίδι, ρυθμίζεται με απόλυτη ακρίβεια!

  Αγοράζοντας το Vaporesso Polar Mod θα αισθανθείτε αμέσως την εξαιρετική ποιότητα σχεδιασμού και κατασκευής! Το πρισματικό σχήμα της συσκευής δεν μοιάζει με κανένα άλλο και είναι τέλειο στο πιάσιμο και "μαζεμένο" στις διαστάσεις (μόλις 9 πόντους ύψος και 4.5 πόντους πλάτος)!

  Σε αυτές τις διαστάσεις η Vaporesso χώρεσε μια ευκρινέστατη, έγχρωμη οθόνη TFT 2 ιντσών με λεπτομερή γραφικά! Χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα επιλογής και το εύκολο μενού  θα πραγματοποιήσετε κάθε λειτουργία της αρεσκείας σας γρήγορα και απλά!

  Η αιχμή της Vaporesso τεχνολογίας στα χέρια σας!

  Το Vaporesso Polar Mod με την πλακέτα OMNI Board 4.0 επιτρέπει τόσο την λεπτομερή ρύθμιση ισχύος και θερμοκρασίας έως 220W/315°C αντίστοιχα, αλλά διαθέτει και λειτουργίες έξυπνης ρύθμισης των Watt ανάλογα με την αντίσταση του ατμοποιητή (High/Normal/Soft), γρήγορη φόρτιση (έως 2.5Α), Real Time Clock (ένδειξη ώρας),  και την λειτουργία Super Player για την βέλτιστη απόδοση απαιτητικών επισκευάσιμων RDA-RTA-RDTA ατμοποιητών!

  Όλα αυτά με ένα πλήρες πακέτο ασφαλειών για απρόσκοπτο άτμισμα!

  Vaporesso OMNI Board 4.0

  To Vaporesso OMNI Board 4.0 είναι η πιο πρόσφατη έκδοση της ολοκληρωμένης πλακέτας που περιλαμβάνεται στα premium mods της Vaporesso, εξασφαλίζοντας σταθερά αξιόπιστη απόδοση βασισμένη σε επιστημονικές αρχές.

  Απευθύνεται σε κάθε ατμιστή, νέο ή έμπειρο που επιθυμεί να έχει μια στιβαρή και ισχυρή πλακέτα!

  To Vaporesso OMNI Board 4.0 είναι εξοπλισμένο με όλες τις λειτουργίες της προηγούμενης OMNI Board και μερικές επιπλέον: VW(H/N/S), CCW, CCT, VT(NI,TI,SS), TCR(M1,M2), RTC, Bypass, Super Player, Quick Fire. Έτσι, μπορείτε να λειτουργήσετε με ευκολία και σαφήνεια κάθε τύπο αντίστασης! 

  To Vaporesso OMNI Board 4.0 διαθέτει επίσης την μεγαλύτερη έως τώρα ποικιλία ρυθμίσεων προστασίας για να εξασφαλίσει την μέγιστη απόδοση,αυτονομία και ασφάλεια της μπαταρίας σας. 

  Το αναβαθμίσιμο λογισμικό εγγυάται ότι το mod σας θα παραμένει πάντοτε προσαρμοσμένο στις σύγχρονες ρυθμίσεις και θα προσφέρει τις πιο πρόσφατες λειτουργίες!

  Λειτουργίες του OMNI Board 4.0

  CCW (Παραμετροποιημένη Καμπύλη Ισχύος)

  Η λειτουργία CCW αποτελεί μια εξέλιξη της λειτουργίας μεταβλητής ισχύος. Με την λειτουργία παραμετροποιημένης καμπύλης ισχύος μπορείτε να ρυθμίσετε και να μεταβάλετε την ισχύ έως και ανά 0.5 δευτερόλεπτο στα πρώτα δευτερόλεπτα της τζούρας. Έτσι δημιουργείτε το απόλυτα προσωπικό ατμιστικό προφίλ σας και ελαχιστοποιείτε τις απαιτήσεις προθέρμανσης, ενώ μεγιστοποιείτε την απόλαυση! 

  CCT (Παραμετροποιημένη Καμπύλη Θερμοκρασίας)

  Η λειτουργία CCT αποτελεί μια εξέλιξη της λειτουργίας μεταβλητής θερμοκρασίας.Για όσους έχουν νιώσει ότι οι πρώτες τζούρες δεν είναι αρκετά θερμές ή το τσιγάρο μας είναι πιο αδύναμο ή ακόμα έχουμε αίσθηση καμμένου μετά από λίγο, η παραμετροποιημένη καμπύλη θερμοκρασίας δίνει τη λύση!
  Όπως και στην προηγούμενη λειτουργία, με την CCT ρυθμίζουμε τη θερμοκρασία έτσι ώστε να παίρνουμε υψηλότερη ή χαμηλότερη θερμοκρασία στις πρώτες τζούρες και έπειτα να αυξάνουμε ή να χαμηλώνουμε αντίστοιχα με αυτόματο τρόπο.

  RTC (Real Time Clock) και Υπερ - γρήγορη Φόρτιση

  Η Vaporesso OMNI Board 4.0 παρέχει λειτουργία ρολογιού για άμεση και γρήγορη πληροφόρηση όπως και ταχεία φόρτιση στα 2.5A. Με την ταχεία φόρτιση θα έχετε γεμάτες μπαταρίες σε περίπου μιάμιση ώρα!

  Έξυπνη λειτουργία ρύθμισης ισχύος

  To Vaporesso Polar με την ΟΜΝΙ Board 4.0 μπορεί να διαβάσει την αντίσταση μας και να προτείνει τα κατάλληλα Watt λειτουργίας ενώ διαθέτει και 3 επιμέρους επιλογές (H: Hard, N: Normal, S: Soft) όπου ρυθμίζει αυτόματα την απόδοση ανάλογα αν τη θέλουμε πιο δυνατή ή πιο απαλή! Η λειτουργία Hard αποδίδει 30% μεγαλύτερη ισχύ από τα αναγραφόμενα Watt και η λειτουργία Soft 30% χαμηλότερη ισχύ αντίστοιχα.

  Ισορροπημένη κατανάλωση

  Με την OMNI Board 4.0 το Vaporesso Polar ρυθμίζει κατάλληλα την κατανάλωση των μπαταριών σας, έτσι ώστε να αποδίδουν το ίδιο φορτίο και κατα συνέπεια να "εξαντλούνται" ομοιόμορφα! Πολύ σημαντική δυνατότητα, που ενισχύει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας!

  Άμεση έναρξη ατμίσματος 

  Η ΟΜΝΙ Board 4.0 έχει σχεδόν άμεση εκκίνηση ατμίσματος. Με Firing Speed στα 0.001 δευτερόλεπτα θα ατμίσετε άμεσως μετά το πάτημα του πλήκτρου άτμισης!

  Λειτουργία Super Player

  Η OMNI Board 4.0 δίνει ακόμα ένα εργαλείο στους πολύ προχωρημένους ατμιστές! Η λειτουργία Super Player επεκτείνει το εύρος των αντιστάσεων που διαβάζει το μοντάκι και προτείνει τα κατάλληλα Watt για την περίσταση! Η ελάχιστη δυνατή αντίσταση σε λειτουργία Super Player είναι 0.03 Ohm! Έτσι, ατμίζετε πρακτικά χωρίς κανένα περιορισμό!

  Ασφάλεια 9 σημείων

  Η OMNI Board 4.0 είναι το ασφαλέστερο Chipset της εποχής! Προσφέρει ειδοποιήσεις και ασφάλεια έναντι ανάφλεξης, μη ύπαρξης ατμοποιητή, βραχυκυκλώματος, μεγάλης διάρκειας πατήματος, χαμηλής αντίστασης και χαμηλής στάθμης μπαταριών, υπερφόρτισης, στατικού ηλεκτρισμού.

  Επίσης προσφέρει και λειτουργία Pass - Through για να μπορείτε να φορτίζετε και να ατμίζετε ταυτόχρονα.

  Xαρακτηριστικά προϊόντος:

  1. Διαστάσεις: 90 * 45 * 28mm
  2. Βάρος: 129 gr (χωρίς μπαταρίες)
  3. Πλακέτα: Vaporesso OMNI Board 4.0
  4. Οθόνη: TFT 2.0 ιντσών
  5. Πόλος: 510 
  6. Ισχύς εξόδου: 5 - 220W 
  7. Λειτουργίες: VW(H/N/S), CCW, CCT, VT(NI,TI,SS), TCR(M1,M2), RTC, SUPER PLAYER, BYPASS
  8. Έναρξη λειτουργίας σε 0.001 δευτερόλεπτα 
  9. Εύρος τάσης:  0 - 8.5V
  10. Εύρος αντιστάσεων: 0.05 - 5 Ohm (0.03 στην λειτουργία Super Player)
  11. Εύρος ρύθμισης θερμοκρασίας: 100 - 315°C ή 200 - 600°F
  12. Συμβατές μπαταρίες: 2* 18650 (Δεν περιλαμβάνονται στη συσκευασία)
  13. Χρώματα: Μπλε, Κόκκινο, Πράσινο 
  14. Αναβαθμίσιμο λογισμικό μέσω USB

  Περιεχόμενα πακέτου:

  • 1* Vaporesso Polar Mod (χωρίς μπαταρίες)
  • 1* Καλώδιο Mini USB
  • 1* βιβλίο οδηγιών χρήσης (Αγγλικά/Ελληνικά)
  • "ΔΕΝ περιλαμβάνονται οι 18650 Μπαταρίες"

  Σημειώσεις:

  1. Αν και η συσκευή διαθέτει την δυνατότητα φόρτισης μέσω USB, εντούτοις ο κατασκευαστής προτείνει την φόρτιση των μπαταριών σε εξωτερικό φορτιστή.
  2. Η συσκευασία του Vaporesso Polar Mod δεν περιλαμβάνει μπαταρίες 18650. Οι κατάλληλες μπαταρίες πρέπει να έχουν δύναμη εκφόρτισης (Discharge rate) τουλάχιστον 20A ή μεγαλύτερη.

  Λειτουργήστε την συσκευή στο Mode ελέγχου θερμοκρασίας ΜΟΝΟ με υλικό σύρματος Νικελίου τύπου Ni200, Τιτανίου ή Stainless Steel 316. Αντιστάσεις με σύρμα Kanthal ή εργοστασιακοί ατμοποιητές λειτουργούν κανονικά μόνο στο VW mode της συσκευής.

  Τεχνικά χαρακτηριστικά

  Σχήμα ModBox Mod
  Τρόπος Λειτουργίας ModΗλεκτρονικό Mod (με πλακέτα)
  Ενσωματωμένη/Αποσπώμενη μπαταρίαΑποσπώμενη μπαταρία
  Πλήθος ΜπαταριώνΔύο Μπαταρίες
  Μέγιστη Ισχύς ΣυσκευήςΈως 220 Watt

  Κριτικές / Αξιολογήσεις

  Γράψτε μια κριτική

  Vaporesso Polar Mod

  Vaporesso Polar Mod

  Εμφάνιση και έξυπνη λειτουργία σε ένα!Η Vaporesso φέρνει στα χέρια μας το Polar Mod! Ένα Mod για όλους!

  Αξεσουάρ

  30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

  Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης: