IJoy Captain RTA Επισκευασιμος Ατμοποιητης

New product


Το προϊόν δεν υπάρχει σε απόθεμα

39,50€

 • Κοινή χρήση στο Facebook!
 • Στείλτε σ' ένα φίλο

  Στείλτε σ' ένα φίλο

  IJoy Captain RTA Επισκευασιμος Ατμοποιητης

  IJoy Captain RTA Επισκευασιμος Ατμοποιητης

  Ο IJoy Captain ενσωματώνει εξαιρετική πνευμονική απόδοση, tank με εύκολο γέμισμα και ρύθμιση αέρα και ευρύχωρο deck για στήσιμο δυνατών αντιστάσεων!

  Παραλήπτης :

  * Υποχρεωτικά πεδία

    ή  Ακύρωση

 • Προσθήκη στην συλλογή

  Ασφαλείς συναλλαγές
  Ασφαλείς συναλλαγές

  Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να συγκεντρώσετε μέχρι και 39 πόντοι επιβράβευσης. Στο καλάθι σου υπάρχουν συνολικά 39 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν στο μέλλον να μετασχηματιστούν σε κουπόνι πραγματικής έκπτωσης αξίας 1,95€.


  Περιγραφή προϊόντος

  Εαν αναζητάτε εξαιρετική γεύση σε πνευμονική τζούρα ο iJoy Captain είναι ιδανικός για εσάς! 

  IJOY CAPTAIN RTA - Επισκευάσιμος ατμοποιητής 

  Ένας ακόμα άψογης κατασκευής και αισθητικής ατμοποιητής από την iJoy! Ο iJoy Captain RTA παρουσιάζει έναν αρμονικό συνδυασμό πνευμονικής, δυνατής απόδοσης με καθαρή, λαμπερή απόδοση γεύσης!

  O iJoy Captain προσφέρει ένα πολύ πρακτικό γέμισμα μέσω συρόμενου διακόπτη και επιχρυσωμένο postless deck με ενσωματωμένο 510 πόλο. Επίσης, διαθέτει ευρεία ρυθμιζόμενη ροή αέρα για δυνατά ντουμάνια και αντίστοιχης λογικής Ultem Drip Tip με δυνατότητα προσαρμογής είτε Drip Tip 510 ή 810 μεγάλης διαμέτρου!

  Χαρακτηριστικά: 

  1. Χωρητικότητα: 3.8 ml
  2. Υλικά κατασκευής: Stainless Steel, Pyrex γυαλί 
  3. Διαστάσεις(Ύψος * Διάμετρος): 57mm * 25mm
  4. Αναπλήρωση από το πάνω μέρος με συρόμενο καπάκι
  5. Airflow control από το κάτω μέρος
  6. Έλεγχος τροφοδοσίας υγρού εντός του tank
  7. Deck: Postless επιχρυσωμένο
  8. Πόλος: 510 ρυθμιζόμενος και επιχρυσωμένος
  9. Χρώματα: Μαύρο, Stainless Steel

  Αναπλήρωση μέσω συρόμενου διακόπτη

  Το πλέον ενδιαφέρον και πρακτικό χαρακτηριστικό του iJoy Captain RTA είναι το συρόμενο καπάκι αναπλήρωσης που βρίσκεται στο πάνω μέρος και μέσω αυτού μπορούμε να γεμίσουμε το δοχείο του Captain χωρίς να ξεβιδώσουμε και να ανοιξούμε το tank, ούτε φυσικά και να αδειάσουμε το περιεχόμενο. Η οπή αναπλήρωσης διαθέτει στεγανωτικό δακτύλιο και στη συσκευασία περιέχεται και ανταλλακτικό σε περίπτωση φθοράς. 

  Juice Flow Control και Airflow Control με μεγάλη ευκολία

  Η πλήρης ρύθμιση όλων των χαρακτηριστικών του ατμοποιητή είναι ακόμα ένα μεγάλο πλεονέκτημα του iJoy Captain RTA! Η ρύθμιση του αέρα γίνεται με τον κλασσικό τρόπο, γυρίζοντας το δαχτυλίδι στο κάτω μέρος, στη βάση του ατμοποιητή.

  Για την ρύθμιση της τροφοδοσίας υγρού βιδώνετε τον iJoy Captain σε μια μπαταρία ή Mod και γυρίζετε το τζαμάκι. Έτσι κινούνται οι οπές τροφοδοσίας στο σημείο που επιθυμείτε!

  Deck χωρίς Post με δισδιάστατη ροή αέρα

  Ο iJoy Captain διαθέτει επιχρυσωμένο αποσπώμενο Deck τύπου Postless (θυμίζει τους πολύ καλούς Kylin & Reload) με ενσωματωμένο τον 510 πόλο. Δέχεται διπλή αντίσταση ακόμα και μεγάλης διαμέτρου και αυτό το Deck "χτυπάει" τις αντιστάσεις από 2 πλευρές: και παράλληλα στην κύρια ροή αέρα αλλά και από το πλαϊ μέσω των επιπλέον πλάγιων οπών. 

  Ατμοποιητής που αναδεικνύει την γεύση και την παραγωγή ατμού!

  iJoy Captain σημαίνει ξεχωριστός σχεδιασμός! Στον τομέα της γεύσης ο Captain RTA εντυπωσιάζει, γιατί περιλαμβάνει κωνική καμπάνα που συμπυκνώνει τον ατμό! Αλλά ο Captain RTA ξεσηκώνει και μεγάλα ντουμάνια! Η ροή του αέρα είναι πλήρως ικανοποιητική για παραγωγή ατμού αλλά δουλεύει πολύ καλά και σε πιο σφιχτή (restricted Direct Lung Vaping) λογική!

  Πανέμορφος σχεδιασμός και ιδανική απόδοση σε υψηλές θερμοκρασίες

  Εκ πρώτης όψεως ο iJoy Captain RTA ξεχωρίζει για το μοναδικό σχεδιασμό του! Όμορφος, στιλπνός και κομψός, δείχνει πραγματικά ξεχωριστός πάνω στο Mod σας!

  Δεν μένει όμως μόνο εκεί. Λειτουργεί απρόσκοπτα χωρίς διαρροές και χωρίς έντονη θέρμανση τόσο στο γέμισμα όσο και στη σταθερή λειτουργία και χρησιμοποιεί τόσο 510 Drip Tips (με αντάπτορα) είτε 810 και Goon-style Drip Tips.

  Ο Captain RTA διαθέτει 510 πόλο ο οποίος είναι ρυθμιζόμενος με κατσαβίδι, επιχρυσωμένος, με επιπλέον δαχτυλίδι από μονωτικό υλικό υψηλής θερμικής αντοχής (PEEK) και "κλειδώνει" βιδωτά στη βάση . Έτσι ο ατμοποιητής παρουσιάζει υψηλή αγωγιμότητα και στεγανότητα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ικανοποιητικά ακόμα και σε μηχανικά mods.

  Περιεχόμενα συσκευασίας:

  • 1 * iJoy Captain RTA
  • 1 * Αντάπτορα για 510 Drip Tip
  • 1 * Ανταλλακτικό τζαμάκι
  • 1 * Κατσαβιδάκι
  • 1 * Set ανταλλακτικών ( O-rings, αντιστάσεις, βαμβάκι κλπ.)

  Τεχνικά χαρακτηριστικά

  Τύπος ΑτμοποιητήΕπισκευάσιμος RTA Tank
  Τύπος ΕισπνοήςΠνευμονική Εισπνοή (Direct-to-Lung)
  Διάμετρος ατμοποιητή25mm

  Κριτικές / Αξιολογήσεις

  Γράψτε μια κριτική

  IJoy Captain RTA Επισκευασιμος Ατμοποιητης

  IJoy Captain RTA Επισκευασιμος Ατμοποιητης

  Ο IJoy Captain ενσωματώνει εξαιρετική πνευμονική απόδοση, tank με εύκολο γέμισμα και ρύθμιση αέρα και ευρύχωρο deck για στήσιμο δυνατών αντιστάσεων!

  Αξεσουάρ

  30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: