ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΕΔΩ

Innokin Ares 2 D24 MTL RTA Επισκευασιμος Ατμοποιητης

New product

1

Το προϊόν δεν υπάρχει σε απόθεμα

36,90€

  • Κοινή χρήση στο Facebook!

    Προσθήκη στην συλλογή

    Ασφαλείς συναλλαγές
    Ασφαλείς συναλλαγές

    Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να συγκεντρώσετε μέχρι και 36 πόντοι επιβράβευσης. Στο καλάθι σου υπάρχουν συνολικά 36 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν στο μέλλον να μετασχηματιστούν σε κουπόνι πραγματικής έκπτωσης αξίας 1,80€.


    Περιγραφή προϊόντος

    Η γκάμα της Innokin σε ποιοτικούς ατμοποιητές εμπλουτίζεται συνεχώς! Η άμεση συνεργασία με κορυφαίους reviewers και η προσοχή στις απαιτήσεις του απλού αλλά και advanced ατμιστή φέρνει στα χέρια μας αξιόπιστες επιλογές συσκευών!

    Innokin Ares 2 D24 MTL RTA - Επισκευάσιμος ατμοποιητής τσιγαρίσιας τζούρας

    Το "πνευματικό παιδί" των διάσημου διδύμου Phil Busardo (PBusardo) και Δημήτρη Αγραφιώτη (VapeInGreek), των reviewers που έφεραν το vaping στο παγκόσμιο προσκήνιο και της Innokin, ο επισκευάσιμος ατμοποιητής Ares, εξελίχθηκε και βελτιώθηκε στην δεύτερη version του! Υποδεχθείτε τον Innokin Ares 2! Τον ατμοποιητή που θα σας βοηθήσει να ευχαριστηθείτε το Mouth-to-Lung (τσιγαρίσιο) άτμισμα!

    Στην εκδοχή D24 ο ατμοποιητής έχει διάμετρο 24mm και χωρητικότητα 4ml. Είναι η ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν μεγαλύτερη χωρητικοτητα και αυτονομία υγρού αναπλήρωσης.

    Χαρακτηριστικά: 

    1. Υλικά κατασκευής: Stainless Steel με δοχείο Pyrex
    2. Χωρητικότητα: 4ml
    3. Διάμετρος: 24mm
    4. Airflow control από το κάτω μέρος με σύστημα πολλαπλών επιλογών
    5. Επιπλέον εσωτερικό Airflow Control στο Deck με περιστρεφόμενο διακόπτη κάτω από την αντίσταση
    6. Αναπλήρωση υγρού από το πάνω μέρος με συρόμενο καπάκι και childproof επιλογή
    7. Deck: Διπλού Post μονής αντίστασης (Sky Post)
    8. Πόλος: 510 ρυθμιζόμενος και επιχρυσωμένος
    9. Drip Tip: 510 από υλικό Delrin (περιλαμβάνονται στο πακέτο) 
    10. Χρώματα: Μαύρο, Stainless - Ασημί

    Ασφαλής και απλή αναπλήρωση από το πάνω μέρος!

    Ο Ares 2 MTL RTA μετεξελίσσει το Top-fill σύστημα με συρόμενο άνω τμήμα, ενσωματώνοντας το child-proof σύστημα του Innokin Zlide.

    Το βασικό Drip tip του ατμοποιητή λειτουργεί ως ασφάλεια ανοίγματος. Αφαιρώντας το μπορούμε να σύρουμε το καπάκι και να τον ξαναγεμίσουμε από την ειδική οπή. Φυσικά μπορούμε να βάλουμε οποιοδήποτε 510 Drip tip της αρεσκείας μας. Το κάλυμμα σιλικόνης στην οπή αναπλήρωσης είναι πλέον αφαιρούμενο και μπορούμε να το αντικαταστήσουμε.

    Διπλή ρύθμιση αέρα εξωτερικά και εσωτερικά!

    Το κύριο χαρακτηριστικό μετεξέλιξης του Innokin Ares 2 είναι η ακριβής διπλή ρύθμιση του αέρα! Η ροή του αέρα ρυθμίζεται τόσο εξωτερικά, με το δαχτυλίδι στο κάτω μέρος (έχει μάλιστα και άλλη μια οπή 8.8mm για ακόμα σφιχτότερη τζούρα) αλλά πλέον και εσωτερικά στο Deck, ακριβώς κάτω από την αντίσταση, με το σύστημα CAFC (Cross Airflow Control). Είναι ένας περιστρεφόμενος διακόπτης που ανοιγοκλείνει την οπή του αέρα που "χτυπάει" την αντίσταση, επιτρέποντάς μας την άριστη επιλογή airflow, ανάλογα με τα γούστα μας!

    Το κλασικό Ares Deck είναι πάλι εδώ!

    Το Deck μονής αντίστασης και η καμπάνα σήμα κατατεθέν του Ares είναι παρόντα και στον Ares 2! Στήστε την αντίστασή σας όπως και στον πρώτο Ares, με το οριζόντιο βίδωμα (Sky Style Post) και προσαρμόστε το βαμβάκι στα ειδικά αυλάκια που καθορίζουν επίσης το ιδανικό πάχος και μήκος του! Έτσι θα καθοδηγηθείτε με απλό τρόπο σε ένα σωστό στήσιμο και θα αποφύγετε προβλήματα τροφοδοσίας και διαρροές!

    Ένα πακέτο γεμάτο ατμιστικά καλούδια!

    Φυσικά, έχοντας καλομάθει από τον πρώτο Ares, δεν θα μπορούσε ο Ares 2 να μην είναι ένα πλήρες πακέτο με ανταλλακτικά και εργαλεία για να ξεκινήσετε άμεσα το στήσιμο!

    Μέσα στη συσκευασία του Innokin Ares 2 θα βρείτε έτοιμες αντιστάσεις αλλά και 2 διαφορετικά εργαλεία τυλίγματος σύρματος και κατασκευής αντιστάσεων, ένα πακετάκι οργανικό βαμβάκι αλλά και επιπλέον σύρμα και βεβαίως έξτρα O-rings, βίδες και κατσαβιδάκι. Στην ιστοσελίδα του Ares 2 στην Innokin υπάρχει πληθώρα εκπαιδευτικών video που λύνουν απορίες σχετικά με τη χρήση και το στήσιμο του ατμοποιητή!

    Εσείς απλά πάρτε τον στα χέρια σας και ευχαριστηθείτε ισορροπημένο τσιγαρίσιο άτμισμα, με πλούσια γεύση και ιδανική αίσθηση στο λαιμό!

    Περιεχομενα συσκευασιας:

    • 1 * Innokin Ares 2 D24 MTL RTA
    • 1 * Πακέτο Οργανικό Βαμβάκι
    • 2 * Έτοιμες αντιστάσεις Kanthal
    • 1 * Πακέτο σύρμα
    • 2 * Set βίδες (Philips και ευθείας κεφαλής)
    • 2 * Διαφορετικά Delrin Drip tip
    • 1 * Set ανταλλακτικά O-rings
    • 1 * Πολυκατσαβίδι
    • 1 * Εργαλείο κατασκευής αντιστάσεων από τον Phil Busardo (με ίσιο άξονα)
    • 1 * Εργαλείο κατασκευής αντιστάσεων από τον Δημήτρη Αγραφιώτη (με σπείρωμα - οδηγό)

    Κριτικές / Αξιολογήσεις

    Γράψτε μια κριτική

    Innokin Ares 2 D24 MTL RTA Επισκευασιμος Ατμοποιητης

    Innokin Ares 2 D24 MTL RTA Επισκευασιμος Ατμοποιητης

    Ο διασημότερος τσιγαρίσιος ατμοποιητής της Innokin επιστρέφει με την δεύτερη έκδοση του - σε διάμετρο 24mm (D24)! Ο Ares 2 MTL RTA είναι ακόμα πιο απλός και πιο αποδοτικός!

    Αξεσουάρ

    ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΕΔΩ

    ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΕΔΩ

    11 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

    Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης: