Aspire Feedlink Revvo Boost Squonk Kit

New product

1

Το προϊόν δεν υπάρχει σε απόθεμα

71,00€

 • Κοινή χρήση στο Facebook!
 • Στείλτε σ' ένα φίλο

  Στείλτε σ' ένα φίλο

  Aspire Feedlink Revvo Boost Squonk Kit

  Aspire Feedlink Revvo Boost Squonk Kit

  Ο πρώτος squonk ατμοποιητής με εργοστασιακή αντίσταση συνδυάζεται με ένα βολικό μηχανικό Mod!

  Παραλήπτης :

  * Υποχρεωτικά πεδία

    ή  Ακύρωση

 • Προσθήκη στην συλλογή

  Ασφαλείς συναλλαγές
  Ασφαλείς συναλλαγές

  Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να συγκεντρώσετε μέχρι και 71 πόντοι επιβράβευσης. Στο καλάθι σου υπάρχουν συνολικά 71 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν στο μέλλον να μετασχηματιστούν σε κουπόνι πραγματικής έκπτωσης αξίας 3,55€.


  Περιγραφή προϊόντος

  Η Aspire κατακτά την κορυφή με προτάσεις συσκευών για κάθε γούστο! Ισχυρές, κομψές και βολικές, υπόσχονται απρόσκοπτο και απολαυστικό άτμισμα όλες τις ώρες της ημέρας!

  ASPIRE FEEDLINK & REVVO BOOST SQUONK KIT - ΣΕΤ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΣΙΓΑΡΟΥ SQUONK

  Η Aspire με τον ατμοποιητή Revvo έφερε την επανάσταση! Τώρα προσφέρει τον αναβαθμισμένο Revvo Boost και την τεχνολογία  Squonk για μεγάλη αυτονομία υγρού, άμεσο γέμισμα και ποιοτικό άτμισμα!

  Ενα Σετ Βολικο και αποδοτικο!

  Η ποιότητα Aspire προσφέρει ένα πλήρες σετ που στοχεύει σε απόλυτη αυτονομία ατμίσματος και συμπληρώνει με εξαίρετο τρόπο τον πρώτο εργοστασιακό ατμοποιητή που υποστηρίζει την τεχνολογία Squonk!

  Η Εμπειρια Revvo παντα γεματη!

  Ο ατμοποιητής Revvo Boost είναι το κύριο τμήμα του Aspire Feedlink Kit. Προσφέρει το απολαυστικό άτμισμα του κλασσικού Revvo, αλλά διαθέτει ανοικτό squonk πόλο, πράγμα που επιτρέπει την απρόσκοπτη τροφοδοσία του ατμοποιητή μέσω του μπουκαλιού που συμπεριλαμβάνεται στο Aspire Feedlink. Ο Revvo Boost δέχεται τις νέες Revvo Boost Coils, που λειτουργούν στα 70-80W και με αντίσταση 0.10-0.14 Ohm

  Η αλλαγή της αντίστασης γίνεται όπως και στον πρώτο Revvo, ξεβιδώνοντας το καπάκι και έπειτα τον κοχλία σύσφιξης στο πάνω μέρος. Αφαιρείτε την παλιά αντίσταση τραβώντας την και τοποθετείτε την νέα αντίσταση στη θέση της. Τέλος, ασφαλίζετε βιδώνοντας τα παραπάνω εξαρτήματα.

  Σημείωση: ο Aspire Revvo Boost δεν γεμίζει από πάνω όπως ο απλός Revvo. Η οπή γεμίσματος από το πάνω μέρος είναι τυφλή. Γεμίζει μόνον μέσω του Squonk πόλου. 

  Κομψό Squonk υψηλής ποιότητας κατασκευής και με άψογο πιάσιμο!

  Το Aspire Feedlink Mod είναι ένα μηχανικό Squonk Mod με την σφραγίδα εξαιρετικής ποιότητας της Aspire! Με σχήμα που δένει στο χέρι και pistol grip, καθώς και με σαγρέ λεπτομέρειες που βοηθούν στο σταθερό πιάσιμο, θα είναι ένα αξεσουάρ που δεν θα θέλετε να αφήσετε από το χέρι σας! 

  Δουλεύει με λειτουργία Bypass και έχει ένδειξη στο κουμπί του για να μπορείτε να βλέπετε ταυτόχρονα την υπολειπόμενη απόδοση και αυτονομία της μπαταρίας.

  Όταν το κουμπί έχει χρώμα μπλε, η μπαταρία είναι μεταξύ 3.9V - 4.2V (Αυτονομία 50 - 100%). Όταν βλέπουμε συνδυασμό μπλε και κόκκινου χρώματος στο κουμπί βρισκόμαστε μεταξύ 3.5V - 3.8V (Αυτονομία 20 - 50%) και με μόνο κόκκινο χρώμα βρισκόμαστε κάτω από 3.5V (Αυτονομία 0 - 20%).

  Η πλακέτα του Aspire Feedlink Mod προσφέρει ασφάλεια κατά του βραχυκυκλώματος και κλείδωμα 5 κλικ, ενώ έχει αυτόματη παύση λειτουργίας στα 10 δευτερόλεπτα πατήματος.

  Το Aspire Feedlink Mod λειτουργεί με μια μπαταρία 18650 υψηλής απόδοσης ρεύματος. Η τοποθέτηση της μπαταρίας γίνεται εύκολα, ξεβιδώνοντας το καπάκι στο κάτω μέρος της συσκευής και τοποθετώντας την μπαταρία με τον θετικό πόλο προς τα πάνω.

  Η φόρτιση της μπαταρίας γίνεται σε εξωτερικό φορτιστή.

  Μεγάλη αυτονομία και εύκολο, ασφαλές γέμισμα

  Με το Feedlink Mod θα γεμίζετε και θα έχετε πάνω σας 7ml υγρού αναπλήρωσης με πολύ εύκολο, ασφαλή και καθαρό τρόπο! Το μαλακό μπουκαλάκι σιλικόνης πατιέται με ένα σφίξιμο και γεμίζει μέσω του εσωτερικού αγωγού και του squonk πόλου του ατμοποιητή. Το μπουκαλάκι είναι ασφαλισμένο σε ειδική θήκη που βιδώνει στο κάτω μέρος.

  Για να γεμίσετε με e-liquid ξεβιδώνετε τη θήκη, αφαιρείτε το καπάκι με τον ενσωματωμένο σωλήνα, γεμίζετε κανονικά και το επανατοποθετείτε στην θέση του.

  Η Squonk απόδοση πλέον δεν είναι προνόμιο των "προχωρημένων"! Μπείτε και εσείς στον κόσμο του απεριόριστου cloud chasing!

  Xαρακτηριστικά προϊόντος:

  1. Διαστάσεις: 124 * 48 * 30mm
  2. Εύρος τάσης εξόδου: 3.0 - 4.2V 
  3. Πόλος: 510 Squonk με ελατήριο
  4. Χωρητικότητα δοχείου: 7ml
  5. Ασφάλεια έναντι βραχυκυκλώματος
  6. Κλείδωμα 5 κλικ
  7. Ασφάλεια παρατεταμένου πατήματος
  8. Ένδειξη μπαταρίας στο πλήκτρο ατμίσματος
  9. Συμβατές μπαταρίες: 1* 18650 υψηλής απόδοσης 
  10. Χρώματα: Ασημί, Gunmetal Chrome

  Χαρακτηριστικα Ατμοποιητη:

  1. Διαστάσεις: 41 * 24mm
  2. Χωρητικότητα: 2ml
  3. Πόλος: 510  (περιλαμβάνεται και τυφλός πόλος για κανονικά Mod)
  4. Ρύθμιση αέρα από το πάνω μέρος μέρος
  5. Drip Cap Ευρείας Οπής
  6. Συμβατές αντιστάσεις: Aspire Revvo Boost ARC Coils (0.10 - 0.14 Ohm / 70 - 80 Watt)  

  Περιεχομενα πακετου:

  • 1 * Aspire Feedlink Mod
  • 1 * Ατμοποιητής Revvo Boost 2ml
  • 2 * Αντιστάσεις Revvo Boost (0.10 - 0.14 Ohm)
  • 1 * Ανταλλακτικό τζαμάκι
  • 11 * Ανταλλακτικά O-rings
  • 2 * Κάρτες προειδοποιήσεων
  • 1 * Εγχειρίδιο χρήσης
  • 1 * Κάρτα εγγύησης

  ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ Σημειώσεις:

  1. Προτείνουμε την χρήση μπαταριών υψηλής εκφόρτισης και απόδοσης ρεύματος (18650 με συνεχές ρεύμα εκφόρτισης μεγαλύτερο ή ίσο των 25Α.
  2. Το Aspire Feedlink Kit δεν διαθέτει θύρα φόρτισης. Η φόρτιση της μπαταρίας σας επιτυγχάνεται σε εξωτερικό φορτιστή.
  3. Οι επαφές μεταξύ συσκευής και ατμοποιητή εξασφαλίζουν ομαλή και ποιοτική απόδοση ρεύματος. Για αυτό προτείνουμε να διατηρείτε καθαρές τις επαφές της μπαταρίας και των πόλων ατμοποιητή και Mod.
  4. Μολονότι ο ατμοποιητής γεμίζει μέσω του Squonk μπουκαλιού από το κάτω μέρος, εντούτοις πρέπει να διαβρέξουμε την αντίσταση κατά την αρχη της λειτουργίας της, κρατώντας ανάποδα τον γεμάτο ατμοποιητή για περίπου 3 λεπτά.
  5. Συνιστούμε να γυρίζετε ανάποδα τον ατμοποιητή περιοδικά καθώς ατμίζετε, προκειμένου να διαβρέχεται σωστά η αντίσταση και να αποφύγετε φαινόμενα καμμένου.

  Τεχνικά χαρακτηριστικά

  Σχήμα ModBox Mod
  Τρόπος Λειτουργίας ModΜηχανικό Mod
  Ενσωματωμένη/Αποσπώμενη μπαταρίαΑποσπώμενη μπαταρία
  Πλήθος ΜπαταριώνΜία Μπαταρία
  Δυνατότητα Bottom Feed - SquonkingΝΑΙ

  Κριτικές / Αξιολογήσεις

  Γράψτε μια κριτική

  Aspire Feedlink Revvo Boost Squonk Kit

  Aspire Feedlink Revvo Boost Squonk Kit

  Ο πρώτος squonk ατμοποιητής με εργοστασιακή αντίσταση συνδυάζεται με ένα βολικό μηχανικό Mod!

  Αξεσουάρ

  7 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

  Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης: