Vaporesso Cascade Baby SE Tank Ατμοποιητης

New product

1

Το προϊόν δεν υπάρχει σε απόθεμα

32,90€

 • Κοινή χρήση στο Facebook!
 • Στείλτε σ' ένα φίλο

  Στείλτε σ' ένα φίλο

  Vaporesso Cascade Baby SE Tank Ατμοποιητης

  Vaporesso Cascade Baby SE Tank Ατμοποιητης

  Μεγάλη κλάση ατμίσματος! Ο Vaporesso Cascade Baby SE βελτιώνει την εμπειρία των Vaporesso NRG Coils κλειδώνοντας μέσα του τη γεύση!

  Παραλήπτης :

  * Υποχρεωτικά πεδία

    ή  Ακύρωση

  Προσθήκη στην συλλογή

  Ασφαλείς συναλλαγές
  Ασφαλείς συναλλαγές

  Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να συγκεντρώσετε μέχρι και 32 πόντοι επιβράβευσης. Στο καλάθι σου υπάρχουν συνολικά 32 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν στο μέλλον να μετασχηματιστούν σε κουπόνι πραγματικής έκπτωσης αξίας 1,60€.


  Περιγραφή προϊόντος

  Vaporesso Cascade Baby SE Tank - Πνευμονικός ατμοποιητής μεγάλης παραγωγής ατμού

  Η Vaporesso εξελίσσει την ατμιστική εμπειρία μας με έναν ατμοποιητή που εκμεταλλεύεται στο έπακρο την εξαιρετική απόδοση των NRG Coils! Ο Vaporesso Cascade Baby SE, μια ειδική έκδοση της σειράς Cascade, δίνει ικανοποιητική επέκταση χωρητικότητας, πρωτότυπο τριγωνικό Airflow και ανεξάρτητο θάλαμο παραγωγής ατμού για να απολαύσετε την τέλεια γεύση και σύννεφα ατμού!

  Νιώστε να περιβάλλεστε από έναν καταρράκτη ποιοτικού ατμίσματος με τον Vaporesso Cascade Baby SE!

  Χαρακτηριστικά ατμοποιητή:

   1. Χωρητικότητα: 2ml, επεκτεινόμενο στα 5ml
   2. Μέγεθος: 25mm * 60.5mm
   3. Υλικό: Stainless Steel, Pyrex
   4. Σπείρωμα: 510
   5. Κλείδωμα ασφαλείας Childproof στο πάνω μέρος
   6. Γέμισμα από το πάνω μέρος με περιστροφικό καπάκι
   7. Έλεγχος ροής αέρα τριγωνικού σχήματος από το κάτω μέρος
   8. Delrin Anti-Spitback Drip Tip
   9. Θάλαμος απομόνωσης υγρού αναπλήρωσης για πλήρη απόδοση χωρίς διαρροές
   10. Μονωτική μεμβράνη στη βάση του ατμοποιητή
   11. Συμβατές Αντιστάσεις: Vaporesso GT Core (όλη η σειρά), Joyetech ProC-ProCore (όλη η σειρά), ELEAF HW-ELLO (όλη η σειρά), Smok TFV8 Baby (όλη η σειρά) 
   12. Χρώματα: Stainless Steel-Ασημί, Μαύρο

  Τέλεια απόδοση με πλήρη εκμετάλλευση των high-end NRG Coils!

  Ο Vaporesso Cascade Baby SE Tank διαχειρίζεται με το βέλτιστο τρόπο τις αντιστάσεις Vaporesso NRG, ιδίως τις νέου τύπου GT Mesh (με εσωτερική διαμόρφωση σύρματος τύπου Mesh για μεγάλη επιφάνεια ατμίσματος και ισομερή κατανομή θερμότητας πάνω στο βαμβάκι - 0.18Ohm / 50-85 Watt).

  Αυτό γίνεται εφικτό χάρη στην διαμόρφωση ανάμεσα στην βάση και την καμινάδα του ατμοποιητή, η οποία απομονώνει πρακτικά ολόκληρο το θάλαμο καύσης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα σταθερή ποιότητα γεύσης σε κάθε τζούρα, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της αντίστασης και ελαχιστοποίηση της αίσθησης καμένου (Dry Hit).

  Επεκτάσιμη αυτονομία υγρού ιδανική για ατμοποιητή μεγάλης απόδοσης!

  Ο Vaporesso Cascade Baby SE Tank είναι εναρμονισμένος με την TPD και χωράει 2ml. Παρόλα αυτά μπορείτε να αφαιρέσετε τον εσωτερικό δακτύλιο σιλικόνης και να εκμεταλλευτείτε τον πλήρη όγκο του δοχείου, στα 5ml.
  Σημείωση: Το σώμα του ατμοποιητή που περιέχει το τζαμάκι ξεβιδώνει ανάποδα. Σε περίπτωση που θέλετε να αφαιρέσετε το δακτύλιο σιλικόνης ή το γυάλινο δοχείο, περιστρέψτε αντίστροφα από τη φορά του ρολογιού.

  Ακόμα ασφαλέστερο και αξιόπιστο γέμισμα από το πάνω μέρος  

  Με τον Vaporesso Cascade Baby SE Tank το γέμισμα είναι ακόμα πιο εύκολο! Για να γεμίσετε τον Cascade Baby SE  ανασηκώνετε ελαφρά το πάνω μέρος και περιστρέφετε τον διακόπτη μέχρι να εμφανιστεί η οπή γεμίσματος. Μάλιστα το πάνω καπάκι ξεβιδώνει (ανάποδα για καλύτερη συναρμογή) για να καθαρίζετε κάθε σημείο του ατμοποιητή σας! Με την αντίθετη κίνηση κλείνουμε και ασφαλίζουμε τον ατμοποιητή.

  Τριπλή τριγωνική ρύθμιση ροής αέρα

  Ο Vaporesso Cascade Baby SE Tank έχει τελείως καινούργιο σύστημα διαχείρισης της ροής του αέρα. Διαθέτει 3 οπές, τριγωνικού σχήματος, οι οποίες καθοδηγούν τον αέρα κατευθείαν στις οπές της αντίστασης και μέσα στο θάλαμο ατμοποίησης. Έτσι, θα έχετε ευχάριστη εισπνοή και πυκνό ατμό στις πνευμονικές σας τζούρες! Η ρύθμιση γίνεται από το δαχτυλίδι που βρίσκεται στη βάση του ατμοποιητή.

  Αλλαγή αντιστάσεων 

  Η αλλαγή των αντιστάσεων στον Cascade Baby SE γίνεται ξεβιδώνοντας τη βάση με τον ατμοποιητή ανάποδα. Οι αντιστάσεις είναι βιδωτές. Όπως σε κάθε ατμοποιητή, συνιστούμε να ποτίζετε τις καινούργιες αντιστάσεις με λίγες σταγόνες υγρού αναπλήρωσης και να περιμένετε περίπου 2 λεπτά πριν τις θέσετε σε λειτουργία.

  Συμβατός με πληθώρα αντιστάσεων

  Ο Vaporesso Cascade Baby SE μπορεί να λειτουργήσει με μια πολύ μεγάλη γκάμα αντιστάσεων, ακόμα και από διαφορετικούς ατμοποιητές. Μπορείτε να τοποθετήσετε στον Cascade Baby SE τόσο τις δικές του Vaporesso GT Core αντιστάσεις, όσο και τις εξίσου ισχυρές αντιστάσεις ELEAF HW, Joyetech ProCore Pro-C, Smok TFV8 Baby. Έτσι μπορείτε να προσαρμόσετε την αγαπημένη σας αντίσταση στον Vaporesso Cascade Baby SE απλά και εύκολα!

  Περιεχόμενα συσκευασίας:

  • 1* Vaporesso Cascade Baby SE Tank
  • 1* Extra Αντίσταση GT Mesh Coil 0.18Ohm (50-85 Watt)
  • 1* Extra Αντίσταση GT8 Coil 0.15Ohm (50-110 Watt)
  • 1* Aνταλλακτικό τζαμάκι 2ml
  • 1* Σετ ανταλλακτικών O-rings
  • 1* Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης (Ελληνικά/Αγγλικά)

  Τεχνικά χαρακτηριστικά

  Τύπος ΑτμοποιητήΕργοστασιακός
  Τύπος ΕισπνοήςΠνευμονική Εισπνοή (Direct-to-Lung)
  Διάμετρος ατμοποιητή25mm

  Κριτικές / Αξιολογήσεις

  Γράψτε μια κριτική

  Vaporesso Cascade Baby SE Tank Ατμοποιητης

  Vaporesso Cascade Baby SE Tank Ατμοποιητης

  Μεγάλη κλάση ατμίσματος! Ο Vaporesso Cascade Baby SE βελτιώνει την εμπειρία των Vaporesso NRG Coils κλειδώνοντας μέσα του τη γεύση!

  Αξεσουάρ

  12 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: