ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΕΔΩ

Αλκοολουχο Καθαριστικο 60ml - ATMOS LAB ATMOCLEAN

ATMOS LAB ATMOCLEAN ACALATC60

New product

Αμεση παραλαβη / Παραδοση σε 1-3 ημέρες

Προσθήκη στην συλλογή

Ασφαλείς συναλλαγές
Ασφαλείς συναλλαγές

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να συγκεντρώσετε μέχρι και 3 πόντοι επιβράβευσης. Στο καλάθι σου υπάρχουν συνολικά 3 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν στο μέλλον να μετασχηματιστούν σε κουπόνι πραγματικής έκπτωσης αξίας 0,15€.


Περιγραφή προϊόντος

ATMOS LAB 60ml ATMOCLEAN - 70% Αλκοολούχο Καθαριστικό Προϊόν

Το ATMOCLEAN της ATMOS LAB είναι Καθαριστικό προϊόν με βάση την αλκοόλη (IPA). Πρόκειται για το πρώτο αλκοολούχο διάλυμα με συγκέντρωση αλκοόλης 70% που το καθιστά εξαιρετικά αποτελεσματικό στον καθαρισμό για τις ανάγκες του ατμιστή. Το υδατικό μέρος του διαλύματος έχει σκοπό να μεγιστοποιήσει την ισχύ της αλκοόλης, η οποία στην καθαρή μορφή της (100%) σύμφωνα με έρευνες είναι λιγότερο αποτελεσματική.

Παράλληλα, μία μικρή ποσότητα γλυκερίνης είναι ικανή για να αφήσει μετά την εξάτμιση της αλκοόλης και το πέρας του καθαρισμού, ένα βελούδινο φιλμ απαλότητας. Πρόκειται για μια αρκετά φιλοσοφημένη συνταγή που θα εξυπηρετήσει πραγματικά.

Οδηγίες Χρήσης:

  • ΑΤΜΟΠΟΙΗΤΕΣ: Καθαρίζουμε με νερό τα μέρη του ατμοποιητή και επίσης τα σημεία όπου υπάρχει βρωμιά εμφανής. Ακολούθως, σε ένα μικρό ποτήρι (σφηνάκι ή κρασοπότηρο ή κομμένο κάτω μισό φιαλιδίου 120ml) τοποθετούμε τον ατμοποιητή ή τα εξαρτήματά του και γεμίζουμε με ATMOCLEAN μέχρι να σκεπάσει τα κομμάτια. Σε λίγα λεπτά θα εξατμιστεί η αλκοόλη και με ένα στεγνό και καθαρό πανάκι, γυαλίζουμε το φιλμ γλυκερίνης που έχει μείνει στα εξαρτήματα του ατμοποιητή.
  • ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ: Καθαρίζουμε καλά την επιφάνεια με ένα πανάκι ώστε να μην υπάρχουν εμφανείς βρωμιές σε αυτήν. Την αφήνουμε να στεγνώσει πρώτα ή τη σκουπίζουμε με ένα στεγνό πανί. Ακολούθως ρίχνουμε ποσότητα του ATMOCLEAN και απλώνουμε ώστε να πάει σε όλη την επιφάνεια. Δε χρειάζεται ξέβγαλμα αφού η αλκοόλη θα εξατμιστεί με την ολοκλήρωση του καθαρισμού της και θα μείνει ένα λεπτό φιλμ γλυκερίνης στην επιφάνεια. Το ΑΤΜΟCLEAN είναι το απόλυτο ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ για τον Ατμιστή και τις ανάγκες του.

Σημείωση: Το ATMOCLEAN ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΓΡΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ και ΔΕΝ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΑΤΜΙΣΗ. Χρησιμοποιήστε το ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Ποσότητα ml:60ml

Κριτικές / Αξιολογήσεις

Γράψτε μια κριτική

Αλκοολουχο Καθαριστικο 60ml - ATMOS LAB ATMOCLEAN

Αλκοολουχο Καθαριστικο 60ml - ATMOS LAB ATMOCLEAN

Αλκοολούχο διάλυμα καθαρισμού με συγκέντρωση αλκοόλης 70% σε συσκευασία 60ml από την ATMOS LAB, το ATMOCLEAN είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στον καθαρισμό επιφανειών και τμημάτων ατμοποιητών.

ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΕΔΩ

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης: