ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΕΔΩ

ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΕΔΩ

Επιβράβευση πελατών (loyalty rewards)

Οι τιμές μας πρέπει να είναι προσιτές.

Γι΄αυτό λοιπόν αποφασίσαμε να ενεργοποιήσουμε από τους πρώτους στην αγορά το πρόγραμμα Vapor Loyalty Rewards και να σας επιστρέφουμε το 5% της αξίας κάθε αγοράς σας σε πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε κατά τις μελλοντικές σας αγορές μειώνοντας έτσι το κόστος τους. Πόντους μπορείτε να κερδίσετε και με άλλους τρόπους. Διαβάστε αναλυτικά:

BHMA 1

Δημιουργήστε τον λογαριασμό σας στο www.vaporsolutions.gr και εγγραφείτε στο δελτίο νέων μας. Κερδίζετε: 

Κουπόνι έκπτωσης 10% με την δημιουργία του λογαριασμού σας και την εγγραφή σας στο δελτίων νέων. Προσοχή σε περίπτωση που δεν παραλάβετε την αυτόματη ειδοποίηση που θα σας ενημερώνει για το κουπόνι έκπτωσης 10%, βρείτε το στην σελίδα επισκόπησης του καλαθιού σας ή εναλλακτικά πληκτρολογήστε  " NEWS10 " στο πεδίο προσθήκη κουπονιών. .

ΒΗΜΑ 2

Πραγματοποιήστε την αγορά σας και κερδίστε πόντους με κάθε παραγγελία ανεξαρτήτως ποσού. Κερδίζετε:1 πόντο για κάθε ευρώ. Το σύνολο των πόντων που συγκεντρώνονται για κάθε αγορά σας αξίζει στο 5% αυτής.

ΒΗΜΑ 3

Πηγαίνοντας στη καρτέλα "Οι πόντοι επιβράβευσης μουμπορείτε να δείτε και να μετατρέψετε τους πόντους που έχετε συλλέξει σε κουπόνι αξίας σε ευρώ.

Στην συνέχεια μπορείτε να δείτε το κουπόνι που δημιουργήθηκε απο την επιλογή "Τα κουπόνια μου" στην σελίδα του λογαριασμού σας.

Στην επόμενη παραγγελία σας μπορείτε να εξαργυρώσετε το κουπόνι που έχετε δημιουργήσει και να κερδίσετε την επιπλέον έκπτωση.

Και δεν σταματάμε εδώ:

Συστήστε μας στους φίλους σας:

Μιλήστε στους φίλους για εμάς και με τις αγορές τους κερδίστε και εσείς πόντους.

Πηγαίνοντας στην επιλογή "Προγραμμα επιβραβευσης φιλων" μπορείτε να μας προτείνετε έως και σε 5 φίλους σας. Μόλις ο φίλος σας βάλει παραγγελία στην σελίδα μας θα λάβετε ένα κουπόνι έκπτωσης. 

Μέσα από τον λογαριασμό που έχετε δημιουργήσει στο site μας, στείλτε προσκλήσεις με email στους φίλους σας. Κερδίζει ο φίλος σας 5% έκπτωση όταν πραγματοποιήσει την πρώτη του παραγγελία. Κερδίζετε και εσείς 5% έκπτωση όταν ο φίλος σας πραγματοποιήσει την πρώτη του παραγγελία.

Τα κουπόνια μπορούν να εξαργυρωθούν σε παραγγελίες άνω των 30€ καθαρή αξία άνευ ΦΠΑ.

 


Νέα προϊόντα

Προσφορές

Τα καταστήματα μας

Τα καταστήματα μας

Δείτε τα καταστήματα μας!

Ετικέτες