ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΕΔΩ

Επιβράβευση πελατών (loyalty rewards)

Οι τιμές μας πρέπει να είναι προσιτές.

Γι΄αυτό λοιπόν αποφασίσαμε να ενεργοποιήσουμε από τους πρώτους στην αγορά το πρόγραμμα Vapor Loyalty Rewards και να σας επιστρέφουμε το 5% της αξίας κάθε αγοράς σας σε πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε κατά τις μελλοντικές σας αγορές μειώνοντας έτσι το κόστος τους. Πόντους μπορείτε να κερδίσετε και με άλλους τρόπους. Διαβάστε αναλυτικά:

BHMA 1

Δημιουργήστε τον λογαριασμό σας στο www.vaporsolutions.gr και εγγραφείτε στο δελτίο νέων μας. Κερδίζετε: 

Κουπόνι έκπτωσης 10% με την δημιουργία του λογαριασμού σας και την εγγραφή σας στο δελτίων νέων. Προσοχή σε περίπτωση που δεν παραλάβετε την αυτόματη ειδοποίηση που θα σας ενημερώνει για το κουπόνι έκπτωσης 10%, βρείτε το στην σελίδα επισκόπησης του καλαθιού σας ή εναλλακτικά πληκτρολογήστε  " NEWS10 " στο πεδίο προσθήκη κουπονιών. .

ΒΗΜΑ 2

Πραγματοποιήστε την αγορά σας και κερδίστε πόντους με κάθε παραγγελία ανεξαρτήτως ποσού. Κερδίζετε:1 πόντο για κάθε ευρώ. Το σύνολο των πόντων που συγκεντρώνονται για κάθε αγορά σας αξίζει στο 5% αυτής.

ΒΗΜΑ 3

Πηγαίνοντας στη καρτέλα "Οι πόντοι επιβράβευσης μουμπορείτε να δείτε και να μετατρέψετε τους πόντους που έχετε συλλέξει σε κουπόνι αξίας σε ευρώ.

Στην συνέχεια μπορείτε να δείτε το κουπόνι που δημιουργήθηκε απο την επιλογή "Τα κουπόνια μου" στην σελίδα του λογαριασμού σας.

Στην επόμενη παραγγελία σας μπορείτε να εξαργυρώσετε το κουπόνι που έχετε δημιουργήσει και να κερδίσετε την επιπλέον έκπτωση. 


Νέα προϊόντα

Προσφορές

Τα καταστήματα μας

Τα καταστήματα μας

Δείτε τα καταστήματα μας!

Ετικέτες