ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΕΔΩ

Παραλαβές των παραγγελιών όπως σας εξυπηρετεί

Αποστολή με Courier

Όλες οι αποστολές εμπορευμάτων από την εταιρία μας γίνονται courier, Γενική Ταχυδρομική, ACS και ΕΛΤΑ Ταχυμεταφορές (ΕΛΤΑ κατά βάση για δυσπρόσιτες περιοχές και αποφυγή υπέρογκων χρεώσεων) και παραδίδονται στην πόρτα σας το αργότερο εντός 2 εργασίμων ημερών. (Την επόμενη εργάσιμη ημέρα για το μεγαλύτερο κομμάτι της Ελλάδας για τις παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00).

Δεν υπάρχει κόστος αποστολής για τις παραγγελίες άνω των 29.00€. Είναι δηλαδή ΔΩΡΕΑΝ.

Εάν η παραγγελία σας είναι μικρότερη από 29€ τότε η αποστολή κοστίζει 3€.

Τα παραπάνω καλύπτουν την παράδοση στην πόρτα σας σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

Πληρωμή με Αντικαταβολή

Είναι η πιο δημοφιλής μέθοδος. Πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας στον courier που θα σας παραδώσει τα εμπορεύματα στο σπίτι σας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή δε, έχει επιπλέον κόστος 2€ το οποίο εξαφανίζεται σε αγορές άνω των 50€. Οπότε κόστος επιλογής πληρωμής με αντικαταβολή ΔΩΡΕΑΝ με αγορές άνω των 50€

Δεχόμαστε Πληρωμή με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες

paymentlogos

Πληρωμή μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro και Diners

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της ασφαλούς πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank όπου και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Η πληρωμή μέσω της πλατφόρμας της "Alpha e-commerce", ειναι ΔΩΡΕΑΝ, δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για αγορά οποιασδήποτε αξίας.

Πληρωμή με MasterPass

masterpass

Πληρωμή με ψηφιακό πορτοφόλι (wallet), με δυνατότητα αποδοχής της νέας πρωτοποριακής υπηρεσίας πληρωμών MasterPass.

Η πληρωμή με Masterpass, ειναι ΔΩΡΕΑΝ, δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για αγορά οποιασδήποτε αξίας.

Παραλαβή από κάποιο κατάστημα Vapebar by vaporsolutions.gr

Τώρα μπορείτε να παραγγείλετε από το e-shop μας και να παραλάβετε την παραγγελία σας από οποιοδήποτε κατάστημα vapebar by vaporsolutions.gr επιθυμείτε.

Στην παραλαβή από το κατάστημα ΔΕΝ επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής/μεταφοράς για αγορά οποιασδήποτε αξίας!

Πώς λειτουργεί; Ευκολότατο:

Kάνετε την παραγγελία σας στο e-shop μας www.vaporsolutions.gr

Στην ολοκλήρωση της αγοράς σας επιλέγετε "Παραλαβή από το Κατάστημα Παγκρατίου ή Παραλαβή απο το κατάστημα Βύρωνα"

Όταν η παραγγελία σας θα είναι έτοιμη για παράδοση, θα παραλάβετε email απο εμάς που θα σας ενημερώνει για την διαθεσιμότητα του δέματος σας και θα μπορείτε να περάσετε να παραλάβετε.

Πληρωμή με Μετρητά στο Κατάστημα

Πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας, στο κατάστημα με μετρητά.

Πληρωμή με Κάρτα στο Κατάστημα

Εάν επιθυμείτε, πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας στο κατάστημα με κάρτα ή φυσικά με μετρητά. Όλα τα καταστήματα του δικτύου vapebar by vaporsolutions.gr διαθέτουν για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας εγκεκριμένο τερματικό αποδοχής καρτών, POS.

Επιστροφές

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για λόγους υγιεινής, τα Υγρά Αναπλήρωσης δεν επιστρέφονται.

Α. Επιστροφές μη ελαττωματικών προϊόντων.

Δικαιούστε να προχωρήσετε σε επιστροφή των εμπορευμάτων που αγοράσατε από το διαδίκτυο όπως ισχύει για τις αγορές στο διαδίκτυο. Σε περίπτωση λοιπόν που αλλάξετε γνώμη για την αγορά σας ακόμα και μετά την παραλαβή της παραγγελίας σας θα πρέπει να ισχύουν τα κάτωθι :

  • - Να μην έχουν παρέλθει περισσότερες από 14 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς
  • - H συσκευασία των προϊόντων δεν θα πρέπει να έχει ανοιχθεί και όλα τα μέρη της αλλά και τα μέρη του προ»ιόντος που αγοράσατε θα πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση.

 Εφόσον τα παραπάνω ισχύουν, τότε πρέπει :

  • - Να μας τηλεφωνήσετε στο 213-0231926. Θα σας δώσουμε αναλυτικές οδηγίες για την διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσετε για να επιστρέψετε τα προϊόντα μέσω του μεταφορέα που σας τα αποστείλαμε.
  • - Να συσκευάσετε το προϊόν σε ένα μεγαλύτερο κουτί και να μας το αποστείλετε. Παρακαλώ σημειώστε ότι τα ΕΞΟΔΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ επιβαρύνουν τον πελάτη.
  • - Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με την παραλαβή του προϊόντος για να μας δώσετε ένα αριθμό τραπεζικού λογαριασμού στον οποίο θα προχωρήσουμε στην κατάθεση των χρημάτων σας. Από το ποσό αγοράς αφαιρούνται 3 έως 5€ (για το κόστος της αρχικής αποστολής) όπως επίσης και το κόστος των όσων εξαρτημάτων επεστράφησαν σε κακή κατάσταση.

Β. Επιστροφές ελαττωματικών προϊόντων

Για να μας επιστρέψετε ελαττωματικά προϊόντα, τα οποία είναι σύμφωνα με τους όρους της εγγύησης περιορισμένης ευθύνης, θα πρέπει να :

  • - Τηλεφωνήσετε στο 213-0231926.
  • - Εφόσον χρειαστεί επιστροφή, μας στέλνετε το προϊόν για αντικατάσταση, και τότε θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες επιστροφής που απαιτούνται στην περιγραφή  παραπάνω (α)

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για λόγους υγιεινής, τα Υγρά Αναπλήρωσης δεν επιστρέφονται.

 

 


Νέα προϊόντα

Προσφορές

Τα καταστήματα μας

Τα καταστήματα μας

Δείτε τα καταστήματα μας!

Ετικέτες