Παραλαβές των παραγγελιών όπως σας εξυπηρετεί

Αποστολή με Courier

Όλες οι αποστολές εμπορευμάτων από την εταιρία μας γίνονται courier, Γενική Ταχυδρομική, ACS και ΕΛΤΑ Ταχυμεταφορές (ΕΛΤΑ κατά βάση για δυσπρόσιτες περιοχές και αποφυγή υπέρογκων χρεώσεων) και παραδίδονται στην πόρτα σας το αργότερο εντός 2 εργασίμων ημερών. (Την επόμενη εργάσιμη ημέρα για το μεγαλύτερο κομμάτι της Ελλάδας για τις παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00).

Δεν υπάρχει κόστος αποστολής για τις παραγγελίες άνω των 30.00€. Είναι δηλαδή ΔΩΡΕΑΝ.

Εάν η παραγγελία σας είναι μικρότερη από 30€ τότε η αποστολή κοστίζει 3€.

Τα παραπάνω καλύπτουν την παράδοση στην πόρτα σας σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

Πληρωμή με Αντικαταβολή

Είναι η πιο δημοφιλής μέθοδος. Πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας στον courier που θα σας παραδώσει τα εμπορεύματα στο σπίτι σας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή δεν έχει επιπλέον κόστος 2€ το οποίο εξαφανίζεται σε αγορές άνω των 50€. Οπότε κόστος επιλογής πληρωμής με αντικαταβολή ΔΩΡΕΑΝ με αγορές άνω των 50€

Δεχόμαστε Πληρωμή με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες

Πληρωμή μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro και Diners

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της ασφαλούς πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank όπου και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Η πληρωμή μέσω της πλατφόρμας της "Alpha e-commerce", ειναι ΔΩΡΕΑΝ, δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για αγορά οποιασδήποτε αξίας.

Πληρωμή με MasterPass

Πληρωμή με ψηφιακό πορτοφόλι (wallet), με δυνατότητα αποδοχής της νέας πρωτοποριακής υπηρεσίας πληρωμών MasterPass.

Η πληρωμή με Masterpass, ειναι ΔΩΡΕΑΝ, δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για αγορά οποιασδήποτε αξίας.

Πληρωμή με Paypal

Εάν τηρείτε λογαριασμό στην υπηρεσία PayPal, μπορείτε να πληρώσετε για την παραγγελία σας μέσω του λογαριασμού σας. Η διαδικασία είναι απόλυτα ασφαλής και χρησιμοποιείται από εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου παγκοσμίως. Την διαδικασία την γνωρίζετε! 

Η πληρωμή με PayPal, ειναι ΔΩΡΕΑΝ, δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για αγορά οποιασδήποτε αξίας.  

Παραλαβή από κάποιο κατάστημα Vapebar by vaporsolutions.gr

Τώρα μπορείτε να παραγγείλετε από το e-shop μας και να παραλάβετε την παραγγελία σας από οποιοδήποτε κατάστημα vapebar by vaporsolutions.gr επιθυμείτε.

Στην παραλαβή από το κατάστημα ΔΕΝ επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής/μεταφοράς για αγορά οποιασδήποτε αξίας!

Πώς λειτουργεί; Ευκολότατο:

Kάνετε την παραγγελία σας στο e-shop μας www.vaporsolutions.gr

Στην ολοκλήρωση της αγοράς σας επιλέγετε "Παραλαβή από το Κατάστημα Παγκρατίου ή Παραλαβή απο το κατάστημα Βύρωνα"

Όταν η παραγγελία σας θα είναι έτοιμη για παράδοση, θα παραλάβετε email απο εμάς που θα σας ενημερώνει για την διαθεσιμότητα του δέματος σας και θα μπορέιτε να περάσετε να παραλάβετε.

Πληρωμή με Μετρητά στο Κατάστημα

Πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας, στο κατάστημα με μετρητά.

Πληρωμή με Κάρτα στο Κατάστημα

Εάν επιθυμείτε, πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας στο κατάστημα με κάρτα ή φυσικά με μετρητά. Όλα τα καταστήματα του δικτύου vapebar by vaporsolutions.gr διαθέτουν για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας εγκεκριμένο τερματικό αποδοχής καρτών, POS.