213 0231926 - 213 0275180 - 210 7600056 -
Παραγγελίες όλες τις εργάσιμες ώρες
Κανένα προϊόν
DIY Flavour FBFLYLT15
New product
Αμεση παραλαβη / Παραδοση σε 1-3 ημέρες
Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να συγκεντρώσετε μέχρι και 5 πόντοι επιβράβευσης. Στο καλάθι σου υπάρχουν συνολικά 5 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν στο μέλλον να μετασχηματιστούν σε κουπόνι πραγματικής έκπτωσης αξίας 0,25€.
Η εταιρεία Flavourist μας παρουσιάζει μοναδικά συμπυκνωμένα Premium αρώματα για ατελείωτο παιχνίδι γεύσεων! Εμπνευσμένοι απο τις καλύτερες γεύσεις... Η απόλαυση σας περιμένει!
Το άρωμα που έχει γίνει η νεα τρέλα τώρα τελειοποιήθηκε με τη σφραγίδα της Flavourist! Όταν αεράτη μαρέγκα ανακατεύεται με πλούσια κρέμα λεμονιού και μαζί σφιχταγκαλιάζονται σε τραγανό μπισκότο τάρτας, το αποτέλεσμα είναι έρωτας με την πρώτη...ρουφηξιά! Τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε και εσείς το αγαπημένο σας υγρό, με το Flavourist Yellow Tart!
Ποσοστό αραίωσης: 6-8% (Αναλογία σε βάση: 50-50 PG/VG 6% - Μόνο VG 8%)
Συνιστώμενος χρόνος ωρίμανσης: Τουλάχιστον 7 ημέρες
Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ 15ml ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟΥ ΑΡΩΜΑΤΟΣ. ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΙΔΙΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΓΡΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΡΑΙΩΣΗ ΣΕ ΒΑΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΣΙΓΑΡΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ.
Γευστική Κατηγορία | Γλυκές γεύσεις |
Ποσότητα ml: | 15ml |
BALANCED: Γλυκερίνη 50% - Προπυλενογλυκόλη 50%...
Συμπυκνωμένο άρωμα για ιδιοκατασκευή DIY...
Συμπυκνωμένο άρωμα για ιδιοκατασκευή DIY Mama's...
Συμπυκνωμένο άρωμα για ιδιοκατασκευή DIY Matrix...
MIST: Γλυκερίνη - Απιονισμένο νερό (10-15%) -...
Στη σειρά alter eGo Colours το Strawberry Queen...
Συμπυκνωμένο άρωμα για ιδιοκατασκευή DIY COTTON...
Συμπυκνωμένο άρωμα για ιδιοκατασκευή DIY...
Η εταιρεία Chubby Gorilla παρουσιάζει τα...
Συμπυκνωμένο άρωμα για ιδιοκατασκευή DIY...