ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΕΔΩ

Tesla WYE 200W Box Mod

New product

1

Το προϊόν δεν υπάρχει σε απόθεμα

Προσθήκη στην συλλογή

Ασφαλείς συναλλαγές
Ασφαλείς συναλλαγές

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να συγκεντρώσετε μέχρι και 57 πόντοι επιβράβευσης. Στο καλάθι σου υπάρχουν συνολικά 57 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν στο μέλλον να μετασχηματιστούν σε κουπόνι πραγματικής έκπτωσης αξίας 2,85€.


Περιγραφή προϊόντος

Το Tesla WYE είναι το ελαφρύτερο mod της αγοράς αλλά και το δυνατότερό. 

Tesla WYE 200W Box Mod  - Συσκευή ρύθμισης ισχύος και θερμοκρασίας διπλής μπαταρίας

Πάντοτε η εταιρεία TeslaCigs κυκλοφορεί συσκευές με μοναδική υπογραφή ποιότητας και αξιοπιστίας! Έτσι και το ολοκαίνουργιο Tesla WYE Box Mod χτυπάει "κόκκινο" στις επιδόσεις ενώ είναι από τα πιο ελαφριά και βολικά διμπάταρα Mods της αγοράς!

 Χαρακτηριστικά:

  1. Υλικό κατασκευής: Συνδυασμός ABS και Πολυκαρβονικού (PC) Πλαστικού
  2. Διαστάσεις: 42.0mm*39.0mm*82.0mm
  3. Βάρος: 64.5gr
  4. Οθόνη: OLED με κάθετες ενδείξεις
  5. Λειτουργίες: Kanthal Output(KA)/Taste Mode(Soft, Normal,Hard)/Temp(Ni, Ti, SS316)/TCR(M1, M2, M3)
  6. Πόλος: 510 με ενσωματωμένο ελατήριο
  7. Ισχύς εξόδου: 7-200W
  8. Μέγιστο ρεύμα εξόδου: 45A
  9. Εύρος αντιστάσεων: 0.05-1.0ohm για τις λειτουργίες Temp(Ni, Ti, SS316)/TCR(M1, M2, M3) και 0.1-3.0ohm για τις λειτουργίες Kanthal Output(KA)/Taste Mode
  10. Εύρος θερμοκρασίας: 100-300°C/ 200-600°F
  11. Μέγιστη ταχύτητα φόρτισης: 1.5A (μέσω USB)
  12. Μπαταρία: 2* 18650 υψηλής αποφόρτισης (δεν περιλαμβάνονται στη συσκυασία)
  13. Χρώματα: Μαύρο, Πράσινο, Μπλε, Πορτοκαλί, Κίτρινο, Λευκό, Full Black (νέο χρώμα!)

Το πιο ελαφρύ MOD, με στυλ πανέμορφο

Το Tesla WYE Box Mod ξεχωρίζει για το design του! Οι μηχανικοί της TeslaCigs υπερέβαλλαν εαυτούς και δημιούργησαν ένα Mod 2 μπαταριών φτιαγμένο από πανάλαφρο και ανθεκτικό συνδυασμό πλαστικών και πολυκαρβονικού υλικού! Έτσι χωρίς τις μπαταρίες ζυγίζει λίγο κάτω από 65gr! Ακόμα, έχει λαστιχένιο πιάσιμο που δε γλιστράει και σε πολύ ζωντανά και πρωτότυπα χρώματα με διάστικτο μοτίβο!

Τώρα το Tesla WYE Box Mod 200W σε νέα, Full Black εκδοχή, χωρίς το διάστικτο μοτίβο, με στιλπνή, rubber, μαύρη χρωματική απόδοση και ανάγλυφο το λογότυπο της Tesla!

Φανταστική, υπέρ-υψηλή απόδοση

Το Tesla WYE εκμεταλλεύεται πλήρως την δύναμη που μπορούν να δώσουν οι 2 μπαταρίες και κορυφώνει με μέγιστη ισχύ τα 200W, σε βήμα 0.5W. Θα καλύψει όλες τις ανάγκες σας, ακόμα και με ατμοποιητές πολύ χαμηλής αντίστασης!

Όλες οι σύγχρονες λειτουργίες με άνεση και ασφάλεια

Το WYE μας προσφέρει ένα πλήρες φάσμα λειτουργιών Mod, με ρύθμιση θερμοκρασίας και ισχύος (στο Kanthal Output mode), αλλά και την έξυπνη λειτουργία Taste Mode, όπου το Mod δίνει 3 διαφορετικές απλοποιημένες επιλογές (Soft-Απαλό, Normal-Κανονικό, Hard-Δυνατό) για να διαλέξουμε με ευκολία αυτή που μας ταιριάζει!

Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για την λειτουργία είναι εμφανείς στην φωτεινή OLED οθόνη. Η οθόνη παρέχει ένδειξη αντίστασης, τάσης, ισχύος, στάθμη μπαταρίας, Taste setting, Output mode και επιλογή μνήμης.

Φόρτιση 

Η φόρτιση του Tesla WYE Box Mod διαθέτει μπροστινή θύρα φόρτισης. Απλά συνδέστε την συσκευή σε μια πρίζα ή έναν υπολογιστή χρησιμοποιώντας το καλώδιο USB. Υποστηρίζει επίσης γρήγορη φόρτιση ώς 1.5A. 

Για βέλτιστη απόδοση και διάρκεια ζωής των μπαταριών και της συσκευής σας προτείνουμε την φόρτιση των μπαταριών στους εξειδικευμένους εξωτερικούς φορτιστές.

Περιεχόμενα συσκευασίας:

  • 1 * Tesla WYE Box Mod
  • 1 * Καλώδιο φόρτισης Micro USB
  • 1 * Φυλλάδιο οδηγιών χρήσης

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η συσκευασία του Tesla WYE Box Mod δεν περιλαμβάνει μπαταρία 18650. Οι κατάλληλες μπαταρίες πρέπει να έχουν δύναμη εκφόρτισης (Discharge rate) τουλάχιστον 20A ή μεγαλύτερη. Δείτε εδώ μερικές:

Μπαταρία MXJO 18650 3000mAh 35A, Μπαταρία LG INR18650-HG2 3000mAh, Sony VTC6 18650 3000mAh 30AEfest 18650 3000mah 35Α Battery IMR


Λειτουργήστε την συσκευή στο Mode ελέγχου θερμοκρασίας ΜΟΝΟ με υλικό σύρματος Νικελίου τύπου Ni200 ή Τιτανίου. Αντιστάσεις με σύρμα Kanthal ή εργοστασιακοί ατμοποιητές λειτουργούν κανονικά μόνο στο VW mode της συσκευής

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Σχήμα ModBox Mod
Τρόπος Λειτουργίας ModΗλεκτρονικό Mod (με πλακέτα)
Ενσωματωμένη/Αποσπώμενη μπαταρίαΑποσπώμενη μπαταρία
Πλήθος ΜπαταριώνΔύο Μπαταρίες
Μέγιστη Ισχύς ΣυσκευήςΈως 200 Watt

Κριτικές / Αξιολογήσεις

Γράψτε μια κριτική

Tesla WYE 200W Box Mod

Tesla WYE 200W Box Mod

Πανάλαφρο το Tesla WYE, με κορυφαία απόδοση ισχύος και look που δεν μοιάζει με κανένα άλλο! Αυτό ειναι το Tesla WYE και σας καλεί να το αποκτήσετε!

Αξεσουάρ

ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΕΔΩ

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης: